Lokalno / Stran 3

Zaradi sanacije kanalizacije bo v soboto popolna zapora Ulice Pariške komune.

Uredništvo2 dneva

S 1. novembrom so v Sloveniji pričela veljati nova pravila obveznega zdravstvenega zavarovanja, ki se dotikajo tudi sanitetnih prevozov, ki so bili včasih dostopni pacientom, a na ZZZS trdijo, da do drastičnih sprememb ni prišlo.

Karin Kočevar2 dneva

Danes ne bo toliko sončka kakor včeraj, a še vedno bo relativno toplo.

Uredništvo2 dneva

Bomo sledili ljubljanskemu Rifuzlu, večji ljubljanski zero waste trgovini, v kateri lahko kupujemo različna živila in kozmetiko na rinfuzo? Če gre vse po sreči, bo kmalu takšna trgovina tudi v Mariboru.

Vanja Čiček3 dnevi

Na Novi kreditni banki Maribor v zadnjem času opažajo vse več sumljivih nakazil v tujino, opozarjajo na previdnost pri t.i. ljubezenskih nakazilih.

Uredništvo3 dnevi

Problem prehrane v javnih zavodih predstavlja predvsem javno naročanje. Eno izmed pomembnih meril je namreč cena, ki pa pri tako pomembni stvari, kot je prehrana, ne bi smela biti tako visoko na lestvici prioritet.

Vanja Čiček4 dnevi

Včeraj se je v prostorih Gasilskega doma v Spodnji Polskavi zgodil incident, ko so telovadci zaradi vdora neuravnovešenega nasilneža morali zapustiti prostore.

Vanja Čiček3 dnevi

Velikokrat smo mi tisti, ki lahko izgubljeni živali rešimo življenje in jo zavarujemo pred vozečimi avtomobili in preostalimi nevarnostmi. In kaj storiti v takšnem primeru?

Tea Tošić Golob3 dnevi

Dobrodelna akcija Snežne kepe sreče bo že drugo leto zapored narisala nasmehe na obrazih otrok, ki bodo uživali v nepozabnih zimskih radostih.

Uredništvo3 dnevi

V predlogu proračuna za leto 2019 Mestne občine Ptuj so planirani stroški plač zaposlenih v višini 2,031.281,23 evrov

Gabrijel Toplak3 dnevi