Lokalno

V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor so iz preventivnih razlogov od danes do preklica ustavili izvajanje pedagoškega procesa. Ugotovili so namreč, da je okužena ena izmed študentk zdravstvene nege.

Uredništvo4 dnevi

Kolesa v okviru posebnega projekta v Slovenski Bistrici bodo kmalu zapeljala po tamkajšnjih ulicah, bistriški svetniki pa bodo danes razpravljali o sistemu izposoje.

Uredništvo4 dnevi

Zdravniki, medicinsko osebje in ostali, ki delajo v ambulanti, to počnejo v svojem prostem času, prostovoljno. Nudijo tudi možnost tuširanja in pravno pomoč. Z donacijo zdravil lahko pomagate tudi vi.

Tea Tošić Golob4 dnevi

Mini univerza Filozofske fakultete v Mariboru organizira za otroke znanstvene poletne delavnice. Otroci bodo skozi delavnice, igro in zabavo, vstopali v svet znanosti. Spoznavali bodo tudi ustanove Univerze v Mariboru ter se družili z vrstniki, študenti in znanstveniki.

Veronika Pirman5 dni

Le malo stran od vhoda v mariborsko zavetišče je nekdo odvrgel osem podgan. Vse so zdrave, kmalu se bodo oddajale v nove domove.

Uredništvo5 dni

V zadnjih 24 urah so testirali 55 zaposlenih, od tega beležijo tri nove okužbe. Gre za okužbe, ki so nastale v kontaktu med zaposlenimi v kritičnih dneh.

Uredništvo6 dni

Na kopališču Mariborski otok so z današnjim dnem na voljo novi ležalniki, ki pa bodo plačljivi.

Uredništvo6 dni

Z začetkom julija so odprli novo sezono v Kidričevem, ki postaja naravna kopalna destinacija z veliko možnosti rekreacije.

Uredništvo6 dni

Danes bo večinoma sončno. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Jutri bo pretežno jasno in vroče

Uredništvo6 dni

Številne priložnosti za krajšanje časa, zabavo in pridobivanje novih veščin je mogoče najti tudi, če se ne podamo na dopust v daljne kraje. V Mariboru je v času poletnih počitnic za otroke in mlade namreč organiziranih več delavnic in posebnih poletnih šol, ki s svojimi odličnimi programi kar kličejo po prijavi.

Jerneja Potočnik6 dni

Naslednji teden bo v Mariboru potekal posvet Ne pristajajmo na prekarno prihodnost!, ki ga organizira sindikat Mladi plus. Mlade prekarke in prekarce vabijo, da z njimi podelijo svoje izkušnje, podajo predloge in kritike.

Uredništvo6 dni