Obvestilo: Spoštovani obiskovalci, v večernih in jutranjih urah bomo izvajali nujna vzdrževalna dela, zato lahko prihaja do občasnih izpadov in nedelovanja spletnega portala. Hvala za razumevanje!

Lokalno / Stran 3

Čokoladna glamping vas na Limbuškem nabrežju, ki se bo odprla še to poletje, je za nekatere problematična, saj so odstranili večji del zelenja na tem mestu. A pri Teti Fridi mirijo, da tako ne bo ostalo.

Vanja Čiček3 dnevi

V občini Sveta Trojica so na južni strani Trojiškega jezera postavili novo montažno plezalno steno v izmeri 70 kvadratnih metrov.

Vanja Čiček3 dnevi

Družba Aerodrom Maribor, preko katere bodo kitajski lastniki le še mesec dni upravljali z mariborskim letališčem, je lani pridelala 2,2 milijona evrov izgube, ob tem ko ji je uspelo skupaj ustvariti vsega 810.000 evrov prihodkov.

Uredništvo2 dneva

Znan je datum, ko se bo Mariborski otok naposled odprl za vročine naveličane Mariborčane, ki se želijo ohladiti v enem izmed bazenov.

Uredništvo2 dneva

Pretirana vročina, kakršne smo bili vajeni v preteklih dneh, se bo za kratek čas poslovila.

Uredništvo3 dnevi

Prvotno so grad želeli preurediti v hotelski kompleks, a so ugotovili, da v mestu ni večji potreb po novih nastanitvah, zato so v podjetju zaprosili za spremembo namembnosti. Grad se bo tako prelevil v moderen stanovanjski objekt.

Vanja Čiček4 dnevi

Na Gaju nad Mariborom bodo lahko poslušalci v intimnem vzdušju ponovno prisluhnili Operni noči na prostem.

Uredništvo3 dnevi

Šolanje novih poklicnih gasilcev je trajalo kar 24 tednov. V tem času je kandidate za opravljanje poklica gasilec usposabljalo 85 predavateljev, inštruktorjev in tehničnih sodelavcev.

Tea Tošić Golob3 dnevi

V Zavetišču za živali Maribor so zaradi prezasedenosti mačjih namestitvenih mest začasno ustavili sprejem mačk.

Uredništvo4 dnevi

Na celotnem območju Mestne občine Maribor, Občine Ruše ter Občine Selnica ob Dravi, Mariborski vodovod izvaja dezinfekcijo pitne vode.

Uredništvo3 dnevi

Po več mesecih je odsek od Kosarjeve do Turnerjeve ulice ponovno prevozen.

Uredništvo3 dnevi