Lokalno / Stran 2

Moški so se odrezali prav dobro, ženskama pa ni šlo najbolje. Sploh Gaji se je večkrat izmuznil wakeboard in sup.

Vanja Čiček1 dan

Kar 36 tisoč ton deponiranega komposta že več let povzroča smrad in invazijo muh. Ne zaležejo prizadevanja krajanov in občine Šentilj, ki stalno pozivajo inšpekcije in pristojno ministrstvo da zagotovi zdravo okolje v Ceršaku.

Uredništvo1 dan

Kolesarski izleti bodo to poletje lahko še bolj razgibani, nadgrajuje se namreč poletni kolesarski vlak med Mariborom in Pliberkom.

Karin Kočevar1 dan

Ta vikend, se bo po evropskem pokalu na Mariborskem Pohorju odvila še tekma za svetovni pokal, ki se po kar nekaj letih ponovno vrača. Gre za eminentno dirko, eno izmed zgolj sedmih na svetu.

Karin Kočevar1 dan

Na državnih cestah v Spodnjem Podravju je po nekaterih ocenah kar 70 odstotkov tovornega prometa tranzitnega.

Gabrijel Toplak23 ur

V petek bodo dnevne temperature še okoli 25 stopinj Celzija, medtem ko bodo dnevi od sobote naprej v znamenju spremenljivega vremena.

Gabrijel Toplak1 dan

Festival Danica bo tudi to leto poskrbel za vrsto aktivnosti in presenečenj. Otvoritev z brezplačnim oper air koncertom.

Tea Tošić Golob1 dan

Z dvigom cen naj MO Maribor ne bi valila bremena slabe investicije v Center za predelavo sekundarnih surovin, sortirnico.

Uredništvo1 dan

Humanitarno društvo Ni-Lu je poskrbelo za iskrice v očeh najmlajših v Materinskem domu Maribor.

Tea Tošić Golob1 dan

Zapora bo veljala od krožišča pri Glavnem trgu do krožišča na Strossmayerjevi ulici.

Uredništvo1 dan

V novem proračunu več sredstev skrbi za starejše, za ugodnosti za mlade ter izgled kraja. V naslednjem letu začenjajo s projektom odvodnjavanja in čiščenja odpadnih voda.

Gabrijel Toplak1 dan