Lokalno

V zadnjih petih letih se je število zaposlenih v zdravstveni negi sicer povečalo za več kot 300, a jim še vedno manjka 25 odstotkov ljudi.

Uredništvo1 dan

Že zjutraj se bodo padavine razširile tudi na vzhod, meja sneženja na severozahodu spustila se bo spuščala.

Uredništvo1 dan

Današnje vreme je bolj nestanovitno in bolj neugodno kot včasih in tudi veliko hitreje in močneje vpliva na naš organizem in zdravje. O preventivi smo se pogovarjali s strokovnjaki Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Gabrijel Toplak1 dan

Za začetek sezone imajo na zalogi še približno 700 ton soli in skupno 600 kubičnih metrov posipnega peska, program izvajanja zimske službe pa so uskladili z zahtevami krajevnih skupnosti in mestnih četrti.

Gabrijel Toplak1 dan

Trg Leona Štuklja se je znašel v trdni temi, prav tako del Titove ceste.

Uredništvo2 dneva

Združitev Dnevnika in Večera naj bi se po zagotovilih v upravah obeh družb odrazila v višji kakovosti obeh medijev, dogaja se ravno nasprotno. Lastnik Dnevnika namreč grozi z odpuščanjem oziroma nižanjem plač.

Uredništvo2 dneva

Župan Saša Arsenovič in vinska kraljica sta v okviru največjega štajerskega praznika svečano krstila mošt.

Uredništvo2 dneva

Kljub temu, da občina nenehno poziva k odvozu v njihov zbirni center, svetniška skupina ZA Združena akcija opozarja na neurejenost ekoloških otokov.

Gabrijel Toplak2 dneva

Danes ob točno 11:11 se je na Trgu Leona Štuklja pričelo Martinovanje. Trg je že od začetka nabito poln.

Uredništvo2 dneva

V sklopu poostrenih aktivnosti nadzora nad psihofizičnim stanjem voznikov so policisti PU Maribor v noči iz sobote, 9. 11. 2019, na nedeljo, 10.11.2019, od 22.00 do 05.00, izvajali poostren nad psihofizičnim stanjem voznikov.

Uredništvo2 dneva

Danes bo pretežno oblačno, v Mariboru se bo “segrelo” do največ 7 °C.

Uredništvo2 dneva