Iz Marproma so sporočili, da je ena od novosti v letošnji zimski sezoni tudi možnost nočne smuke ob dodatnih dnevih med delovnim tednom po ugodnejših cenah.

Iz Marproma so sporočili, da so dodatno uvedli dva dneva med delovnim tednom, smučanje bo tako v torek in sredo izključno na Snežnem stadionu, po ugodnejših cenah.

V torek in sredo smuka za 15 evrov

Nočna smuka je sicer na pohorskih smučiščih ustaljena od četrtka do sobote med 18. in 21. uro. V prihodnjem tednu pa bo tako še v torek in sredo, 15. in 16. januarja, na osvetljenem Snežnem stadionu od 18. do 21. ure delovala sedežnica Radvanje.

Posebna cena vozovnice za torkovo in sredino nočno smuko samo na Snežnem stadionu je za odrasle 15 evrov, mladino, študente in seniorje 13 ter za otroke in invalide 10 evrov.

Ostale dni velja redna cena vozovnic

Medtem v običajnih dneh nočne smuke od četrtka do sobote, ko je trenutno mogoča od zgornje postaje gondole vse do doline po Snežnem stadionu, obratujejo pa trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnici Sleme in Poštela, veljajo redne cene vozovnic. “Če bo pri tem prišlo do kakšne spremembe, bomo obiskovalce obvestili,” so povedali na Marpromu ter dodali, da v času med končano dnevno smuko in začetkom nočne Snežnega stadiona snega ne bodo teptali. “Zlasti v primeru višjih temperatur, zaradi ohranjanja kakovosti snega.