Je čas, v katerem se trenutno nahajamo, za vas težka preizkušnja? Upajmo, da bo izolacije kmalu konec, a preostanek bo lažji s čokolado Tete Fride! #Ostanidoma s čokolado in si jo naroči kar na dom.

Nakupne navade potrošnikov so se v času epidemije koronavirusa spremenile, raje kupujejo preko spleta, saj je to trenutno tudi varnejša oblika obiska trgovine. In kaj je lepše kot naročiti čokolado na dom? Čokoladna presenečenja pa lahko pošljete tudi vašim dragim osebam, ki v času izolacije praznujejo v zmanjšani zasedbi. S čokolado res ne morete zgrešiti, sploh če gre za popolnoma naravne čokoladne dobrote, ki jih ponujajo v Teti Fridi.

V spletni trgovini več kot 100 različnih čokoladnih izdelkov

Na vašo željo bodo čokoladnemu paketu priložili tudi personalizirano sporočilo, ki bo čokoladi dodalo vašo osebno noto.

V spletni čokoladni trgovini Tete Fride lahko pravi čokoholiki izbirajo med več kot 100 različnimi in stoodstotno naravnimi čokoladnimi izdelki, poskrbljeno je za nemoteno dostavo po vsej Sloveniji.

Za lažjo čokoladno izbiro so pri Teti Fridi pripravili tudi čokoladne pakete. V paketih mednarodno nagrajenih izdelkov boste našli Čok’n’rolls, Praline tortice in Fridike, ki so prejeli kar 3 svetovne nagrade – nagrado Great taste, Academy of chocolate in International Taste Awards. Paketi #ostanidoma pa so sestavljeni iz najbolj priljubljenih Fridinih kreacij, ki bodo čas doma zelo olajšale.;)

Novost naravne čokolade Taste

V Fridi pa navdušujejo tudi z novostmi, izpostavljajo namreč nove naravne čokolade Taste, ki navdušujejo v 9ih norih okusih. Tudi bolj eksotičnih, kot je recimo Call me yuzu (bela čokolada z yuzu, japonsko mandarino), Passion for You, Fruit for Me (bela čokolada s pasijonko) ali pa Coco Loco about Mango (bela čokolada z mangom&kokosom).

Že poznate vedno bolj priljubljene gourmet čokoladice Fridike, ki jih lahko najdete že na več kot 150 prodajnih mestih? Poiščete jih lahko tudi v Fridini spletni trgovini in preizkusite v obliki degustacijskih paketov. Za poznavalce Fridik pa so pripravili še velika box pakiranja, da jih res ne bo prekmalu zmajkalo.

Posladkajte si pomembne trenutke v vašem življenju tudi v teh posebnih časih in s čokoladnimi pozornostmi presenetite sebe ali vaše najbližje!