Teden otroka Zveza prijateljev mladine tradicionalno zaključuje z veselim dogajanjem na Pohorju. Jutri vas na Pohorju tako čakajo lov na Milekov zaklad, ustvarjalne delavnice, plezalne aktivnosti, glasba, našlo pa se bo tudi nekaj za pod zob.

Zveza prijateljev mladine, ki vsako leto ob Tednu otroka pripravi številne aktivnosti in prireditve, dogajanje zaključuje tudi s tradicionalno Veselo pohorsko soboto, ki bo 12. oktobra 2019, ob 12. uri na Domu Miloša Zidanška.

Na Veselo pohorsko soboto vabljeni vsi otroci in mladi, ki so bili vključeni v počitniške programe, vsi prostovoljci, zunanji sodelavci, donatorji, sponzorji ter vsi ostali prijatelji mladine.

Z Milekom in Prijatelji

Na Pohorju bo s Prijatelji res veselo, saj boste lahko pomagali pri iskanju Milekovega zaklada, ki bo prinesel nagrado, svojo srečo boste lahko preizkusili še na srečelovu, se udeležili kake ustvarjalne delavnice ali dveh, adrenalinskega duha zbudili s plezanjem po plezalni steni ter še mnogo več. Seveda pa nihče ne bo ostal lačen, ob glasbi skupine The Plut Family bodo na voljo pohorska enolončnica, pečeni kostanji in jabolka.