Ruše

Danes so v Rušah odprli nov fitnes, ki ga je občina vrnila v Športni park.

Gabrijel Toplak9 mesecev

Obiskovalcem bo nudil kar osem kardio naprav, funkcionalno kletko in šestnajst fitnes naprav oziroma klopi.

Gabrijel Toplak9 mesecev

Za namene ločenega zbiranja komunalnih odpadkov je sicer nameščenih preko 130 ekoloških otokov oziroma zbiralnic za zbiranje papirja in stekla. Občina poziva k odvozu v njihov zbirni center.

Gabrijel Toplak9 mesecev

Med pohorskimi smrekami ruškega okolja tradicijo nadaljuje največji štajerski spektakel, ki bo ponovno predstavil vrhunske glasbenike, igralce in druge umetnike. Predstavljamo dogajanje tradicionalnega in letos kar jubilejnega Letnega odra Ruše.

Jerneja Potočnik10 mesecev

Vodstvo občine Ruše, ki si za občane želi rekreacije in zdravega načina preživljanja prostega časa, je prisluhnilo željam občank in občanov po ponovni vzpostavitvi delovanja fitnesa v Športnem parku Ruše.

Gabrijel Toplak10 mesecev

V občini Ruše bodo celovito uredili ravnanje z odpadnimi vodami s priključitvijo kanalizacijskega sistema na Centralno čistilno napravo Selnica ob Dravi in rekonstrukcijo oziroma novogradnjo Čistilne naprave Bistrica – Log.

Gabrijel Toplak10 mesecev

Preverili smo informacije o gradnji poslovalnice znane trgovske verige.

Jerneja Potočnik10 mesecev

Trgovina in lokal Klasek sta po novem v lasti Trgovine Jager, odprtje sledi jeseni. Vloge za delo že sprejemajo.

Jerneja Potočnik10 mesecev

Poslanka državnega zbora Bojana Muršič iz Ruš je ministrici za infrastrukturo, Alenki Bratušek, poslala pisno pobudo, v kateri predlaga uvedbo parkirne karte za voznike po 80. letu starosti.

Uredništvo11 mesecev

Podjetje z okoli 100 zaposlenimi,,ki ustvari skoraj 97 odstotkov prodaje na slovenskem trgu, ima okoli 45-odstoten tržni delež.

Uredništvo11 mesecev

Gimnazija in srednja kemijska šola Ruše ima 14 zlatih maturantov, od tega kar 5 diamantnih, ki so na preverjanju znanja dosegli vseh 23 točk.

Gabrijel Toplak11 mesecev