Ruše

Med 6. in 7. uro zjutraj se je v Rušah v sklopu novega festivala OktobeRušefest 2019 pričel vzlet balonarjev.

Uredništvo4 meseci

V občini Ruše se to soboto obeta zanimivo celodnevno dogajanje, saj pripravljajo prireditev OktobeRuše fest 2019. Odprli bodo tudi medgeneracijski center DANica Ruše.

Gabrijel Toplak4 meseci

V ruškem medgeneracijskem centru tudi po poletnih aktivnostih za otroke občanom tudi v tem mesecu omogočajo različne aktivnosti.

Gabrijel Toplak5 mesecev

Danes so v Rušah odprli nov fitnes, ki ga je občina vrnila v Športni park.

Gabrijel Toplak5 mesecev

Obiskovalcem bo nudil kar osem kardio naprav, funkcionalno kletko in šestnajst fitnes naprav oziroma klopi.

Gabrijel Toplak5 mesecev

Za namene ločenega zbiranja komunalnih odpadkov je sicer nameščenih preko 130 ekoloških otokov oziroma zbiralnic za zbiranje papirja in stekla. Občina poziva k odvozu v njihov zbirni center.

Gabrijel Toplak5 mesecev

Kreslin, Kovačič, Kanibali in mnogi drugi bodo poskrbeli za glasbene navdušence in vse, ki cenijo izvrstno avtorsko glasbo. Za slednjo ni potrebno daleč, priložnost za čarobne večere vas čaka že na festivalu v Rušah.

Jerneja Potočnik6 mesecev

Med pohorskimi smrekami ruškega okolja tradicijo nadaljuje največji štajerski spektakel, ki bo ponovno predstavil vrhunske glasbenike, igralce in druge umetnike. Predstavljamo dogajanje tradicionalnega in letos kar jubilejnega Letnega odra Ruše.

Jerneja Potočnik6 mesecev

Vodstvo občine Ruše, ki si za občane želi rekreacije in zdravega načina preživljanja prostega časa, je prisluhnilo željam občank in občanov po ponovni vzpostavitvi delovanja fitnesa v Športnem parku Ruše.

Gabrijel Toplak6 mesecev

V občini Ruše bodo celovito uredili ravnanje z odpadnimi vodami s priključitvijo kanalizacijskega sistema na Centralno čistilno napravo Selnica ob Dravi in rekonstrukcijo oziroma novogradnjo Čistilne naprave Bistrica – Log.

Gabrijel Toplak6 mesecev

Preverili smo informacije o gradnji poslovalnice znane trgovske verige.

Jerneja Potočnik6 mesecev