Ruše

Danes je v Rušah potekala otvoritev novih prostorov Medgeneracijskega centra Danica Ruše, ob tej priložnosti pa sta občane o pomembnosti medgeneracijskega sodelovanja nagovorila direktor Doma Danice Vogrinec mag. Marko Slavič ter županja Ruš, Urška Repolusk.

Daniela Leskovar6 mesecev

V četrtek bodo v Rušah otvorili nove prostore medgeneracijskega centra, ki starejšim pomaga pri ohranjanju socialnih stikov in aktivnosti.

Petra Bombek6 mesecev

Strelskemu tekmovanju se bodo pridružili vrhunski tekmovalci s celega sveta.

Uredništvo6 mesecev

Ob 100-letnici športnega društva Ruše bo danes potekala slavnostna proslava vztrajnega športnega udejstvovanja skozi težek čas prejšnjega stoletja.

Daniela Leskovar7 mesecev

Praznično vzdušje bodo v Rušah otvorili s programom danes ob 18. uri, ko se bodo prižgale Svetlice.

Uredništvo8 mesecev

Obiskovalci bodo lahko v Športnem parku Ruše tega dne drsali brezplačno.

Uredništvo8 mesecev

Otroci se lahko v varnih točkah obrnejo po pomoč, če so v stiski ali če trenutno ne najdejo odgovora v določeni življenjski situaciji.

Uredništvo8 mesecev

Svetlice v organizaciji Javnega zavoda CEZAM in Občine Ruše bodo zasvetile 2. decembra ob 18. uri ter tako odprle vrata veselju in sladkostim, ki jih prinaša mesec december.

Uredništvo8 mesecev

Kljub temu, da občina nenehno poziva k odvozu v njihov zbirni center, svetniška skupina ZA Združena akcija opozarja na neurejenost ekoloških otokov.

Gabrijel Toplak8 mesecev

Z velikostjo 800 kvadratnih metrov bo znova predstavljalo eno največjih zunanjih drsališč na tem koncu Slovenije.

Uredništvo8 mesecev

Za potrebe Prostofer bodo prevoze na območju občine opravljali od 15. novembra, rezervacije prevozov pa so že možne na brezplačni telefonski številki 080 10 10.

Gabrijel Toplak8 mesecev