Ruše

Obiskovalci bodo lahko v Športnem parku Ruše tega dne drsali brezplačno.

Uredništvo4 meseci

Otroci se lahko v varnih točkah obrnejo po pomoč, če so v stiski ali če trenutno ne najdejo odgovora v določeni življenjski situaciji.

Uredništvo4 meseci

Svetlice v organizaciji Javnega zavoda CEZAM in Občine Ruše bodo zasvetile 2. decembra ob 18. uri ter tako odprle vrata veselju in sladkostim, ki jih prinaša mesec december.

Uredništvo5 mesecev

Z velikostjo 800 kvadratnih metrov bo znova predstavljalo eno največjih zunanjih drsališč na tem koncu Slovenije.

Uredništvo5 mesecev

Za potrebe Prostofer bodo prevoze na območju občine opravljali od 15. novembra, rezervacije prevozov pa so že možne na brezplačni telefonski številki 080 10 10.

Gabrijel Toplak5 mesecev

Na 6 osnovnih šolah mariborske regije si pripravili projekt z naslovom Kar boli svet boli tudi mene!

Gabrijel Toplak6 mesecev

Sečnja lesa in spravilo lesa v gozdovih sta v tem letnem času nadvse priljubljeni opravili, zato je na več mestih ob gozdovih tudi moč videti večje kupe hlodovine, ki čakajo na odvoz. In tega v večini primerov opravijo po lokalnih cestah, ki »trpijo« pod težo številnih težkih vozil.

Gabrijel Toplak6 mesecev

Med 6. in 7. uro zjutraj se je v Rušah v sklopu novega festivala OktobeRušefest 2019 pričel vzlet balonarjev.

Uredništvo6 mesecev

V občini Ruše se to soboto obeta zanimivo celodnevno dogajanje, saj pripravljajo prireditev OktobeRuše fest 2019. Odprli bodo tudi medgeneracijski center DANica Ruše.

Gabrijel Toplak6 mesecev

V ruškem medgeneracijskem centru tudi po poletnih aktivnostih za otroke občanom tudi v tem mesecu omogočajo različne aktivnosti.

Gabrijel Toplak7 mesecev

Na podlagi izkušenj iz preteklih let v podjetju Marprom upajo, da bi smučarsko sezono lahko začeli sredi decembra, ob ugodnem vremenu še prej.

Uredništvo7 mesecev