Novi Audi A4 in Audi A4 Avant z najbolj napredno tehnologijo in športnostjo na vsakem koraku. Audi A4 limuzina z redno maloprodajno ceno 39.237 €*, je lahko zdaj v posebni ponudbi vaš že od 29.990 €* z vključenim dodatnim komfort in business paketom* ter motorjem 35 TFSI s 150 konjskimi močmi.

Za vas so pri Porsche Ptujska cesta do konca meseca marca 2023 pripravili posebno ponudbo. V tej ponudbi sta na voljo Audi A4 limuzina in karavan Audi A4 Avant. Oba modela sta v tej ponudbi z že vkjučenim komfort in business paketom dodatne opreme.* Audi A4 združuje kakovostno in funkcionalno zasnovano notranjost, inovativne tehnologije na področju digitalizacije in vrhunske užitke v vožnji. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v njihovem salonu. Preverite tudi: Audi zaloga. Vozilo na fotografijah v salonu je opremljeno z dodatno opremo za doplačilo.

Pohitite in ujemite odlične prihranke do 31.3.2023!

Akcijski novi Audi A4 35 TFSI (110kW/150 KM) – naročite po vaših željah pri Porsche Ptujska cesta!
Zelo bogato opremljen, z dodatnim komfort in business paketom brez doplačila! Zmogljiv in varčen 35 TFSI motor s 150 konjskimi močmi in ročnim 6-stopenjskim menjalnikom.

 • redna cena: 237€*
 • akcijska cena z Audi BON: 29.990 €*
 • preverite ponudbo: Audi A4 akcija

Akcijski novi Audi A4 Avant 35 TDI (120kW/163 KM) – naročite po vaših željah pri Porsche Ptujska cesta!
Zelo bogato opremljen, z dodatnim komfort in business paketom brez doplačila! Zmogljiv in varčen 35 TDI motor s 163 konjskimi močmi in ročnim 6-stopenjskim menjalnikom.

 • redna cena: 394 €*
 • akcijska cena z Audi BON: 38.990 €*
 • preverite ponudbo: Audi A4 Avant akcija

Novi Audi A4 in Audi A4 Avant v tej ponudbi lahko naročite in opremite čisto po vaših željah ter okusu – izberite si dodatno opremo, barvo zunanjosti, platišča, oblazinjenje in še veliko ostale dodatne opreme. V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in popust Audi BON financiranje/zavarovanje.* Dobavni rok naročenega vozila je odvisen od konfiguracije izbranega modela.

Novi Audi A4 35 TFSI vključena bogata oprema – dodatna ugodnost komfort in business paket

Navdušeni boste nad bogato serijsko opremo, velja za Audi A4 in Audi A4 Avant. Serijska oprema vsebuje: 16″ aluminijasta lita platišča, 3-kraki usnjen in večfunkcijski volan, MMI radio z DAB sprejemom, Bluetooth Vmesnik, LED svetilki zadaj, dekorativni elementi srebrno sivi, diamantni lak, voznikov informacijski sistem, tempomat, Audi pre sense city, Audi connect – klic v sili&servis, avtomatska klimatska naprava, Audi drive select, LED žarometa spredaj in še veliko več. (1)

Serijska oprema

 • LED žarometi
 • 16-palčna aluminijasta platišča
 • parkirni sistem plus
 • kamera za vzvratno vožnjo
 • centralno zaklepanje
 • pomik stekel, ogledal
 • deljiva sedežna klop
 • čelni in bočne zračne vreče SIDEGUARD
 • sistem START – STOP
 • radio MMI

Že vključena dodatna ugodnost – business paket, ki vključuje:

 • asistenca za dolge žaromete
 • zvočni sistem Audi
 • MMI navigacija plus z ekranom na dotik, Audi Connect
 • voznikov informacijski sistem z barvnim zaslonom
 • Audi phone box (predal za telefon) z brezžičnim polnjenjem, LTE ojačevalnik antene
 • active lane assist
 • večfunkcijski 3 kraki usnjen volan

Že vključena dodatna ugodnost – komfort paket, ki vključuje:

 • naslon za roke spredaj
 • parkirni senzorji spredaj in zadaj
 • LED ambientalna osvetlitev
 • ogrevani sedeži spredaj
 • notranje vzvratno ogledalo z avtomatskim zasenčenje
 • shranjevalni in prtljažni paket

Najboljši v čisto vseh pogledih  – novi Audi A4

Novi Audi A4 limuzina je avtomobil, ki se je v preteklosti že neštetokrat dokazal kot zaupanja vredno udobno vozilo. Kako bi sicer pojasnili, da je ta model na cestah že vse od leta 1994 in je zdaj na voljo kupcem že v peti generaciji. Še vedno navdušuje z odličnim udobjem in voznimi lastnosti in omogoča mirno, a tudi dinamično vožnjo, v kateri uživajo vsi potniki. V limuzinski različici meri v dolžino 4,74 metra in je s tem »polnokrvna« limuzina, ki prepriča predvsem tiste kupce, ki si želijo veliko klasičnega avtomobila. Poleg tega njegov prtljažnik premore od 480 litrov dalje. S tem je odlično poslovno, a tudi družinsko vozilo, ki se ponaša z veliko elegance in kakovostnih materialov v notranjosti ter ta rekoč večnim dizajnom zunanjosti. Pravi Audi, ki ga prepoznate in občutite takoj, ko sedete vanj.

Za vse, kar ta avtomobil nudi, pa si kupec lahko omisli za ugodno ceno, ki je vredna premisleka. Kako bi si drugače razložili, da za 29.990 €* lahko dobite različico 35 TFSI z odličnim dvolitrskim motorjem, ki zmore 110 kilovatov (150 KM) ter bogato opremo. Vse od asistence za dolge žaromete, zvočnega sistema Audi, MMI navigacija plus z ekranom na dotik, Audi, Audi phone box z brezžičnim polnjenjem pa do parkirnih senzorjev, LED ambientalno osvetlitvijo in ogrevanih sedežev…

Ker je A4 seveda na voljo tudi v karavanski različici, ki jo pri znamki tradicionalno poimenujejo Avant, je logično, da je ta različica tudi do sedaj našla veliko kupcev, Prtljažnik je seveda nekaj večji, meri od 495 litrov dalje, a je njegova oblika izredno prepoznavna in všečna. Dokaz, da so tudi karavani lahko všečni dinamični avtomobili. Za 38.990 €* kupec tako lahko dobil različico Avant 35 TDI z odličnim dizelskim motorjem z dvema litroma delovne prostornine in 120 kilovati (163 KM). Z njim postanejo družinski izleti dogodek zase, odlikuje ga tudi izredno nizka poraba, ob vsem tem pa nudi obliko udobja in opreme, enako kot v limuzinski različici. Priznamo, da odločitev med limuzino ali karavanom ni enostavna. Oba nudita veliko in še malo več, v ničemer ne puščata želja neizpolnjenih, oblikovno pa sta si dovolj različna, da vsak cilja na svoje kupce. Bolj umirjena limuzina, ki je pisan na koži uradni reprezentativnim nalogam, in karavan, ki nagovarja tudi voznike z družinskimi transportnimi potrebami. V obeh pa ste z Audijem A4 varno na poti.

»Novi Audi A4 je po prenovi še bolj simpatično zašiljen in z ostrimi linijami precej nastopaški. Če mu dodate še paket S line, bo lovil poglede kljub zadržani barvi ter vsem dal vedeti, da je superavto.« so zapisali v reviji Volan, pri Siolu pa, da so pri Audiju že poznanim kakovostim dodali predvsem nekoliko drznejši videz in digitalno nadgradili potniško kabino. Gre za skrbno izdelan, dobro opremljen in dodelan karavan.

Ste vedeli, da lahko novi Audi A4 limuzino dobite že od 29.990 €* dalje? Izkoristite ponudbo in si zagotovite Audi A4 z veliko mero športnosti, kakovosti, digitalizacije in prilagodljivosti.

Zakaj je novi Audi A4 in Audi A4 Avant iz te ponudbe zares izjemna izbira, nam je zaupal Boštjan Tuš, vodja prodaje za nova vozila Audi pri Porsche Ptujska cesta.

”Audi A4 je že vrsto let eden izmed najbolj zaželjenih modelov znamke Audi. Sedaj je kupcem na voljo v zares posebni ponudbi, kakršne še ni bilo! Kupci lahko izbirajo med limuzino in karavanom, akcijska modela z vrhunskim pogonskim sklopom, sta več kot le odlično opremljena, saj kupci brezplačno dobijo tudi vrhunski komfort in business paket. Naša posebna ponudba velja v kombinaciji s posebno obliko financiranja Audi bon in popusta v obliki znižanja maloprodajne cene”, pravi Boštjan Tuš.

Preverite izjemno ponudbo Audi!

Bi radi menjali staro za novo? Hitro in preprosto:

 • odkup rabljenih vozil in hitra cenitev vozila
 • dodatne ugodnosti “staro za novo”
 • ugodno financiranje in zavarovanje

Vas zanimajo Audi vozila? Stopite v stik z njimi, z veseljem so vam na voljo.

Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

 • Denis Rojs, tel.: +386 2 45 02 661
 • Nejc Vuk, tel. +386 2 450 26 62

Pogoji akcije Audi

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂. Pogoji akcije Audi: *Cena z upoštevanim Audi bonom je znižana v vrednosti 2.000 EUR z DDV, do katere je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBON_01_2023/AUBON_FIX_01_2023. Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi. Vsi podatki so informativni. Porsche Inter Auto d.o.o., podr. Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana. Info: www.porscheinterauto.net ali na www.porscheleasing.si. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi. Vsi podatki so informativni. Porsche Inter Auto d.o.o., podr. Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana. Info: www.porscheinterauto.net.