Iz UKC Maribor obveščajo, da bodo v UKC Maribor začeli izvajati dela za izgradnjo prizidka h Kliniki za interno medicino.

Iz UKC Maribor obveščajo vse bolnike, obiskovalce in zunanje sodelavce, da se bodo v UKC Maribor začela izvajati dela in aktivnosti v povezavi z izgradnjo prizidka h Kliniki za interno medicino za potrebe Oddelka za kardiologijo in angiologijo.
S tem se bo le začela dolgo pričakovana 2,7 milijona evrov vredna investicija v dodatne prostore in novo rentgensko napravo. Edini in že 15 let stari angiograf na kardiološkem oddelku se je v zadnjem času že nekajkrat pokvaril, zato so morali urgentne bolnike z infarktom iz Maribora voziti v Celje in Ljubljano.
 
Dela se bodo izvajala pred objektom Klinike za interno medicino, kjer bodo zaradi potreb po dostopu do klinike postavljene ustrezne zapore in preusmeritve, ki se bodo prilagajale poteku izvajanja del na objektu. Na splošno bodo prometni režim in peš cone organizirane tako, da bodo v času izvajanja del dostopni vhodi v Kliniko za interno medicino.

VIR: UKC MARIBOR
 »Dela se bodo izvajala vsak dan (tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih) in bodo trajala predvidoma do julija 2016. V tem času bo prihajalo do povečanega hrupa, zmanjšano pa bo število parkirnih mest znotraj območja UKC Maribor,« so še sporočili iz UKC Maribor.
 
Vse paciente in obiskovalce prosijo, da z razumevanjem sprejmejo vse ukrepe, ki so nujno potrebni za varno izvajanje del na objektu in njegovi okolici.