Najbolj vesel ga je bil policist Tadej Jakop, ki je z Billyjem dobrih devet let delil dobro in slabo. Tudi Billy se ga je takoj spomnil, stekel k njemu in se pocrkljal.

Službeni policijski pes Billy je že dobro leto v zasluženem pokoju. Minule dni je z novima lastnikoma obiskal celjske vodnike službenih psov. Najbolj vesel ga je bil policist Tadej Jakop, ki je z Billyjem dobrih devet let delil dobro in slabo. Tudi Billy se ga je takoj spomnil, stekel k njemu in se pocrkljal.

Billy je imel veliko srečo, da je tudi po končani službeni karieri naletel na lastnika, ki zanj izjemno lepo skrbita in ga razvajata. Nobenih težav ni imel s prilagajanjem na nov dom in na drug način življenja. Postal je pravi pasji gospod.

“V teh dneh se je z lastnikoma vrnil s Floride in tudi na letalu mu ni prav nič manjkalo, saj je imel svoj prostor v kabini in mu ni bilo treba, tako kot nekaterim drugim pasjim prijateljem, leteti v prostoru, namenjenemu prtljagi,” so sporočili iz PU Celje.

Lepa upokojenska leta živi, kar si je zaslužil. Kljub temu pa je včeraj pokazal, da tudi policijskega dela ni pozabil. S Tadejem sta, tako kot v dobrih starih časih, naredila nekaj vaj in prav odlično mu je šlo.

V kolikor vas zanima kako poteka delo policijskega psa, si lahko ogledate TUKAJ.