Najti popolnega frizerja, ki prisluhne našim željam in iz nas vsaj za nekaj časa ustvari pravo zvezdo, z lasmi, ki bi jih zavidal vsak, je lahko pravi podvig. A ne, če se podamo v osrčje Pobrežja, kjer bodo za nas poskrbele spretne frizerke Modnega frizerstva Weis. Naj si zaželimo trajnih kodrov ali zgolj reševanja naših konic, strokovnjakinje bodo poskrbele za vse. Z bleščečimi lasmi pa si lahko privoščimo še masažo, podaljševanje trepalnic in manikuro …

V Modnem frizerstvu Weis bodo poskrbeli, da boste iz salona odšli s pričesko, kot ste si jo vedno želeli.

Modno frizerstvo Weis je eden redkih salonov, ki še ponujajo trajno kodranje in tako osrečujejo generacije, ki so jim pristopi frizerjev, živečih zgolj za novitete, tuji. Kodri niso le zastarel ostanek prejšnjega stoletja, ampak navdušujejo sezono za sezono ter nikdar zares ne pridejo iz mode. Če želite osvežiti svoj videz in že s svojo pričesko pokazati, da ste povsem pripravljeni na poletno ležernost, je trajno kodranje odlična izbira.

Kodri niso le zastarel ostanek prejšnjega stoletja, ampak navdušujejo sezono za sezono ter nikdar zares ne pridejo iz mode.

Izkušene frizerke pobreškega lepotnega salona pa se zlahka soočijo tudi z željami mlajših generacij, ki si zaželijo kaj bolj drznega ali izberejo zapleteno tehniko barvanja. Kar še posebej navdušuje, je dodelana metoda striženja daljših las s strojčkom, s katero frizerke Modnega frizerstva Weis dosežejo, da so uničene in štrleče, razcepljene in poškodovane konice odstranjene, dolžina las pa ostane povsem enaka.

Dolgi lasje tudi po odhodu iz salona

Prav ta metoda odrešuje večnega strahu, da se po prihodu od frizerja ne pogledamo v ogledalo in zgrozimo nad tem, koliko las nam manjka. Že res, da neustrezna nega ter prekomerna uporaba umetnih snovi naše konice uničujeta in jih je včasih, da lase poživimo, nujno postriči, a se vseeno stežka odpovemo dolžini las, za katero smo se trudile dolge mesece ali celo dlje.

Obiščite Frizerstvo Weis, ulica Bratov Greifov 5, 2000 Maribor (V osrčju Pobrežja)

Kontakt: 041/946-266 ali 02/3319-807

Facebook: Modno fizerstvo Weis

Tukaj nastopijo strokovnjakinje iz Modnega frizerstva Weis, ki poskrbijo, da iz salona odidete z enako dolžino las, ki pa so sijoči in povsem brez poškodovanih konic. Kako? V Frizerstvu Weis že nekaj časa uporabljajo posebno tehniko striženja konic. Gre za tehniko striženja s strojčkom, kjer se znebite uničenih konic, dolžina las pa ostaja enaka. V Mariboru so trenutno edini, ki omogočajo takšen tretma za lase, ob posebnem striženju pa bodo z nego poskrbeli še, da boste ob odhodu iz salona res obdani s popolnimi, sijočimi in zdravimi lasmi.