Boris Krabonja med drugim sporoča: »Ko jaz prosim za nekaj sto evrov za ljudi, ki so revni ravno zaradi takih kot ste vi, mi prav vi siti, ki se boste zadrgnili od požrešnosti, trosite nebuloze o zakonih in sistemu«.

Novica, da so odpisani dolgovi v vrednosti 29 milijonov evrov, v katere sta družinska podjetja spravila sinova Janković, so precej razburila tudi mariborskega humanitarca Borisa Krabonjo.

Zahteva pojasnila, potem odgovornost

Svoj bes je zlil na svojem Facebook profilu, kjer se je odzval precej ostro. »Jebem jaz vam vaš sodni sistem in vašo jebeno pravičnost… odpišete dolgove 29 milijonov, ko vas jaz prosim za nekaj sto eurov za ljudi, ki so revni ravno zaradi takih kot ste vi, mi prav vi siti,ki se boste zadrgnili od požrešnosti, trosite nebuloze o zakonih in sistemu.

Šarec, Pahor in vsa ostala navlaka… vseh 90 VAS POZIVAM IN ZAHTEVAM, da nam najprej pojasnite in potem prevzamete odgovornost za ta dejanja…

Briga me… kaj je vaša pristojnost in kaj ne… VI ste država in VI imate moč… in iskreno vam povem, da ene jebene izvršbe ne bomo plačali in tudi sodnih stroškov ne… pa da vidim koga si boste upali metati na cesto…

V peklu se boste cvrli… Boris Krabonja osebno,« je zapisal.