BODIFIT organizacija in BODIFIT PROGRAM sta zelo razširjena in čvrsto usidrana po vsej Sloveniji.

Smo tik pred otvoritvijo novega centra BODIFIT Maribor, ki v sebi skriva ogromno potenciala za nadgrajevanje, izpopolnjevanje, širjenje na dolgi rok!  Gre za tretji BODIFIT center v Mariboru in sedmi v Sloveniji, kar prav vsakomur omogoča, da se počuti domače in udobno v svojem znanem in domačem BODIFIT okolju v skoraj vseh večjih mestih po Sloveniji (če potujemo iz Maribora v Ljubljano, se lahko ustavimo v Celju, Kamniku, Domžalah in Ljubljani!).

V BODIFIT Maribor ostajajo zvesti BODIFIT konceptu in predvsem BODIFIT poslanstvu – pomagati! Pomagati ČLANOM na dolgi rok, da se bodo počutili ŠE BOLJE,  da bodo ŠE BOLJ FIT, da bodo ŠE BOLJ (po)skrbeli za svoje celostno odlično počutje, kamor pa ne sodi »samo vadba« pod strokovnim vodstvom, ampak tudi merljivi rezultati, ustrezna prehrana ter regeneracija in sprostitev.

BODIFIT Maribor je največji BODIFIT center v Mariboru in na Štajerskem ter se ponaša z izredno široko ponudbo storitev in izdelkov za odlično FIT počutje.

BODIFIT je tako s svojo strokovnostjo, tradicijo, izkušnjami in kakovostjo vodilna organizacija v Sloveniji. Nov BODIFIT center se nahaja ob mariborski magistralni cesti, tj. ob glavnem vhodu v naše mesto, kar vadečim omogoča izredno hitro pot in eleganten preskok iz vsakodnevnih obveznosti in iz katerega koli konca Maribora v nepozabno vadbeno izkušnjo v modernem, multifunkcionalnem športno rekreacijskem ambientu. Ne glede na mestno četrt ali okoliške mariborske kraje, kjer prebivate, se boste v samo nekaj minutah po hitri cesti pripeljali v našo novo športno rekreativno, regeneracijsko in sprostilno oazo.

BODIFIT Maribor je najbolj sodobno opremljen center s široko paleto vadbenih poslastic. Primeren za vse generacije, športnike in rekreativce in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost BODIFIT ponudbe, ki je zavidljiva in dosega najvišje svetovne standarde:

INDIVIDUALNA VADBA in INDIVIDUALNO VODENA VADBA (OSEBNO TRENERSTVO)

Za odlično počutje potrebujemo gibanje – strokovno vodene individualne obravnave/treninge/programe na fitnesu.

Osebno trenerstvo omogoča sistematičen, nadzorovan, hitrejši, bolj učinkovit ​in varen napredek oz. rezultate​ pri telesnem (pre)oblikovanju in kondiciji. Po dozdajšnjih​ izkušnjah članov vam lahko zagotovimo, da je odločitev za strokovno voden osebni pristop​ ena najbolj zdravih in modrih odločitev oz.​ naložb v današnji zmešnjavi najrazličnejše ponudbe samooklicanih strokovnjakov.

SKUPINSKA VODENA VADBA – VADBE V SKUPINI

Za odlično počutje potrebujemo gibanje – zabavne in učinkovite vadbe, ki jih lahko prilagodimo našim ciljem, trenutnemu počutju, željam, ter druženje ob glasbi.

Fenomen vodenih vadb? Skupinske vodene vadbe predstavljajo celostno rešitev – rekreacijo, izgorevanje maščob in zabavno druženje. Prav zato so ene najbolj zabavnih in učinkovitih oblik rekreacije. In ponujajo zares širok spekter možnosti za odlično zabavo, ob kateri boste svoje telo hkrati oblikovali, topili tiste odvečne maščobne blazinice, krepili tiste bolj mlahave dele telesa, polnili svoja pljuča z navdušenjem, doživeli dvig poživljajoče energije in vsakič znova premagovali sebe in čutili bitje srca nekoga, ki zmore, to je zmagovalca!

BODIFIT program se ponaša z več kot 20 trendnimi in učinkovitimi mednarodno uspešnimi vadbenimi zvrstmi: FIT (KID, SPINE, SENIOR, PRENATAL, HIDRO), SHAPE (TNZ, STEP, DANCE), POWER (JUSTFIT, CROSS, STEP), BURN (HIIT, BOOTCAMP, CYCLING), FUSION (BALANCE, YOGA, PILATES).

 

KINEZIOLOŠKI CENTER

Za odlično počutje potrebujemo vedeti, kakšno je stanje našega telesa, kaj zmore in česa ne.

BODIFIT kineziološki center je namenjen:

 • rekreativnim in vrhunskim športnikom,
 • otrokom in mladostnikom, ki so aktivno vključeni v šport,
 • in vsem, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega gibanja.

Izvajajo:

 • medicinsko-diagnostično testiranje in meritve sestave telesa (InBody),
 • testiranje in analiza funkcionalnosti gibanja (FMS),
 • ugotavljanje funkcionalnih omejitev in telesnih asimetrij,
 • trening za izboljšanje motorične kontrole gibanja.

REGENERACIJSKI CENTER

Za odlično počutje in blagodejno življenje potrebujemo dobro in kakovostno regeneracijo telesa.

Ali je regeneracija telesa samoumevna? Ste utrujeni med treningi in po njih, niste sposobni držati visokega tempa na vadbi, treningih, navsezadnje visokega tempa življenja, se pojavljajo poškodbe in druge težave?  BODIFIT REGENERACIJSKI CENTER se zaveda perečega problema, zato smo svojo ponudbo razširili na pomemben segment delovanja vsakega posameznika – regeneracijo!

Ponujamo vrhunske regeneracijske obravnave:

 • KRIO KOMORA
 • KRIO HLAČE
 • PRESOTERAPIJA
 • MAGNETNO RESONANČNA TERAPIJA
 • UDARNI VALOVI
 • ŠPORTNE MASAŽE, MASAŽE CELEGA TELESA, DELNE MASAŽE IN DRUGE AKTUALNE MASAŽNE TRETMAJE,
 • paketi LEPOTNIH PROGRAMOV (kombinacije različnih terapij, KRIO hlače, UDARNI valovi, Presoterapije …)

VELNES OAZA

Za odlično počutje potrebujemo sprostitev.

Na voljo so vam savne (finska, zeliščna, infra), delne masaže, masaže celega telesa. Rezervirate si lahko tudi povsem svoj VIP-savna termin in se kraljevsko razvajate!

Obiščite nov BODIFIT center na Tržaški 65, izkoristite možnost 1 tedna brezplačne preizkusne vadbe. Bon si lahko natisnete TUKAJ.