Vodji Športnega parka Tabor naj bi Tadej Mežnar očital delovanje v lastno korist. Antolinc, ki je v šoku, o podrobnostih ne govori.

Kot poroča portal Večer je direktor Športnih objektov Maribor Tadej Mežnar odpustil vodjo Športnega parka Tabor Aleša Antolinca. Neuradno naj bi mu Mežnar očital delovanje v lastno korist, krivdno odpoved pa naj bi mu vročil kar preko detektiva. Po informacijah Večera naj bi mu očital delovanje v lastno korist, natančnih razlogov pa ne razkriva nobena stran. Mežnar je na tem mestu dodal, da dne bo dajal izjav dokler ne bo postopek zaključen.

Antolinc v šoku

»Sem v šoku in o podrobnostih za zdaj ne bi rad govoril. Najprej želim do konca pripraviti projekt Športne pomladi, s katerim se trenutno intenzivno ukvarjam,« je za Večer dejal Antolinc, ki naj bi, kot dodajo, imel dvomesečni odpovedni rok.

So na vidiku nova odpuščanja?

Pojavljajo se namigovanja, da bo odpuščanj še več. O tem Mežnar za Večer ni želel govoriti. Prav tako zadeve ni komentirala predsednica sindikata Karmen Rotman. Podžupan Mestne občine Maribor Samo Peter Medved pa je, kot še poroča Večer, dejal, da o odnosih med zaposlenimi in vodstvom ŠOMB sliši marsikaj in da vse skupaj ni pozitivno: »V Mestni občini Maribor si želimo, da se zadeve enkrat za vselej razčistijo in končajo.«