Si želite luksuznega stanovanja v samem centru Maribora? Zdaj imate priložnost za nakup.

FOTO: Youtube/printscreen

Nogometaš NK Maribor Dare Vršič na nepremičninski spletni strani preko agencije prodaja luksuzno stanovanje v centru Maribora. V oglasu je zapisano takole: “Za tiste, ki prisegate na moderno in estetsko dovršeno, a hkrati klasično stanovanje na odlični lokaciji v mestu! Z arhitekturno obnovo je nastal moderen, razkošen in popolnoma odprt prostor, ki združuje tradicionalen ter sodoben stil opreme. Na tak način stanovanje ponuja visoko kvaliteto bivanja.”

Stanovanje se nahaja v Mariboru, v neposredni bližini mestnega parka in centra mesta. Opisano je kot nadstandardno 2-sobno opremljeno stanovanje v izmeri cca. 100 kvadratnih metrov v visokem pritličju večstanovanjske stavbe.

Zakaj je nekaj posebnega?

V letu 2017 je arhitekt stanovanje v celoti kvalitetno obnovil. Tla so obložena s staranim hrastom, odstranjene so vse obstoječe stene in vrata, ohranjeni pa so leseni podboji. Obdržali so stoletje staro opeko, ki se je skrivala pod ometom. Gre za izredno priljubljeno opremo v modernem bivanjskem prostoru.Tako je nastal moderen, razkošen in popolnoma odprt prostor, ki združuje tradicionalen ter sodoben stil opreme. Na tak način ponuja visoko kvaliteto bivanja.

Klasično stanovanje z modernim pridihom obsega velik odprt osrednji dnevno bivalni prostor z kuhinjo in jedilnim kotom, veličastno spalnico s kopalniško kadjo in tuš kabino, večnamenski prostor, ločen wc, hodnik in predprostor. Za čarobnost popolnega bivanje in praktičnost poskrbi lastna toplotna črpalka. Cena stanovanja je 360 tisoč evrov, celoten oglas pa najdete na tej povezavi.