Pričel se je čas piknikov in velikokrat ne vemo, kje najti ustrezen prostor. V Športno rekreacijskem centru Fontana imajo na voljo pet piknik prostorov, nudijo tudi catering in številne športne aktivnosti.

Športno rekreacijski center Fontana v Mariboru ponuja prostor za piknike, nudijo catering in številne športnorekreacijske programe. Na voljo so tri igrišča za odbojko na mivki ter šest peščenih teniških igrišč.

Piknik prostori vse do 80 oseb

Pričel se je čas piknikov in velikokrat ne vemo, kje najti ustrezen prostor. V Športno rekreacijskem centru Fontana imajo na voljo kar pet piknik prostorov. Štiri pokrite za družbe do 30, 50, 60 ali 80 oseb ter enega nepokritega, za 30 oseb.

Ugodni catering vse od 6 evrov naprej

Prav tako ni treba razmišljati kaj s hrano, saj nudijo catering. Cene so vse od 6 evrov po osebi naprej. Poleg naročila cateringa imate na voljo možnost pečenja hrane na plinskem žaru, koriščenje športnih igrišč in serviranja pijače iz tamkajšnjega lokala.

Njihove kuharske storitve lahko najamete na domu ali pa se dogovorite, da vam na dom pripeljejo pripravljeno hrano.

Posebej priljubljena odbojka na mivki

Odbojka je v poletnih mesecih še kako priljubljena, za uro najema igrišča boste odšteli 8 evrov. Možno je tudi igranje pod reflektorji, katerega je potrebno doplačati dva evra.

»Preživite sezono v centru mesta, ob enem pa
odmaknjeni od mestnega vrveža in v naravi,
z razgledom na okoliške vinograde, gozdove in hribe.«

»Odbojka na mivki je v zadnjih letih eden najpopularnejših kolektivnih športov poleti. Zato je v sezoni v popoldanskem času skoraj nemogoče dobiti prost termin brez predhodne rezervacije. Prirejamo razne turnirje predvsem za amaterje in neregistrirane igralce. Ti turnirji so izredno obiskani, po navadi se prijavi več ekip kot jih lahko sprejmemo,« pojasnijo v Športnem centru Fontana.

Zaradi gneče svetujejo, da si igrišče predhodno rezervirate na njihovi spletni strani, kjer boste imeli pregled nad prostimi urami. Rezervacijo lahko opravite TUKAJ.

Posebne ponudbe za družine, študente, dijake in otroke

Na teniških površinah so dobrodošli vsi ljubitelji tenisa. Kot pojasnijo, poseben poudarek dajejo na posebne ponudbe za družine,  študente, dijake in otroke. Organizirajo tudi razne tečaje tenisa in individualne treninge s profesionalnim trenerjem z licenco B. Za uro tenisa boste odšteli med šest in osem evrov. Na voljo so tudi letne karte, več informacij in celoten cenik pa najdete TUKAJ.

Za več informacij so vam na voljo na telefonski številki 031/770-942 in e-mailu: srcfontana@gmail.com.