Maribor

V zadnjih petih letih se je število zaposlenih v zdravstveni negi sicer povečalo za več kot 300, a jim še vedno manjka 25 odstotkov ljudi.

Uredništvo5 dni

Vam je znano, kako posvojiti ljubljenčka iz zavetišča? Vodja Zavetišča za živali Maribor Tomaž Kristanič nam je predstavil postopke za posvojitev živali ter po katerih živalih je največ zanimanja in zakaj.

Gabrijel Toplak6 dni

Za začetek sezone imajo na zalogi še približno 700 ton soli in skupno 600 kubičnih metrov posipnega peska, program izvajanja zimske službe pa so uskladili z zahtevami krajevnih skupnosti in mestnih četrti.

Gabrijel Toplak6 dni

Združitev Dnevnika in Večera naj bi se po zagotovilih v upravah obeh družb odrazila v višji kakovosti obeh medijev, dogaja se ravno nasprotno. Lastnik Dnevnika namreč grozi z odpuščanjem oziroma nižanjem plač.

Uredništvo6 dni

Župan Saša Arsenovič in vinska kraljica sta v okviru največjega štajerskega praznika svečano krstila mošt.

Uredništvo6 dni

Danes ob točno 11:11 se je na Trgu Leona Štuklja pričelo Martinovanje. Trg je že od začetka nabito poln.

Uredništvo6 dni

Danes, 11. novembra, ko bo na Trgu Leona Štuklja potekalo 36. Martinovanje v Mariboru, bo prevoz z avtobusi mestnega potniškega prometa brezplačen. Kupončki za brezplačno vožnjo domov bodo na voljo na vseh stojnicah.

Uredništvo7 dni

Pozimi so vremenske razmere pogosto nepredvidljive, zato morajo udeleženci v prometu, predvsem vozniki motornih vozil, računati tudi na hitre spremembe voznih razmer.

Uredništvo7 dni

S celovito prometno ureditvijo v enosmerni promet, se bi pridobila parkirna mesta in uredilo problematično parkiranje. Prenova je nuja, poudarijo v Mestni četrti Tabor.

Tea Tošić Golob7 dni

Obrtno-podjetniška zbornica (OZS) bo kmalu podelila nagradi za najboljšega obrtnika in za podjetnika leta. To so nominiranci.

Uredništvo1 teden

Dela na Glavnem trgu se odvijajo s polno paro. Za sanacijo bodo potrebovali približno tri mesece, nato bo sledila prenova Koroške ceste.

Uredništvo1 teden