Maribor / Stran 2

Kljub temu da trenutne razmere na avtomobilskem trgu niso ravno rožnate, imajo v hoški Magni velike načrte za prihodnost.

Vanja Čiček5 dni

Danes so predstavniki državljanske pobude 50 minut med Mariborom in Ljubljano predstavili svojo vizijo, v okviru katere je prvotnega pomena vzpostaviti hitro vsakodnevno železniško povezavo med središčem in drugim največjim mestom v državi.

Vanja Čiček5 dni

V zadnjem času je mestna občina od stanovalcev v mestnem središču prejela več pobud za podaljšanje časa plačevanja parkirnine, kakor tudi uvedbo le-te v ulicah, ki so še ostale “brezplačne” za parkiranje.

Uredništvo5 dni

V celotnem času njegovega mandata, dodaja, so delali v skladu z zakonodajo in zato je nedopustno, da se trenutno dogajajo imenovanja, sprejemajo sklepi, ki niso zakoniti.

Uredništvo5 dni

Na sporedu bo 23 predstav, saj bodo sodelovala gledališča in skupine iz desetih držav.

Uredništvo5 dni

Na mariborski mestni vpadnici na Tržaški cesti v Mariboru se je danes, nekaj po 14. uri zgodila prometna nesreča. V njej sta bili udeleženi dve osebni vozili, nihče od udeležencev pa ni bil resneje poškodovan. Kljub nesreči promet na tem odseku teče tekoče.

Uredništvo5 dni

Mestna občina Maribor in Iniciativa mestni zbor, ki združuje aktivne občane, bi ustanovila skupno operativno enoto.

Gabrijel Toplak5 dni

Po napornih in uspešnih pogajanjih so uspeli prodati za 1,6 milijona evrov, kar si župan Saša Arsenovič šteje za uspeh.

Uredništvo5 dni

Z organizacijo humanitarnega trail teka, pohoda na Piramido in dveh dobrodelnih koncertov za Slovensko društvo hospic so med seboj povezali več kot tisoč Mariborčanov.

Uredništvo5 dni

Olimpijski komite Slovenije danes obeležuje olimpijski dan, ki simbolizira rojstvo sodobnih olimpijskih iger.

Uredništvo5 dni

Strokovna žirija je med nominiranimi študenti izbrala najbolj obetavnega bodočega strokovnjaka v gostinstvu in turizmu ter velnesu.

Uredništvo6 dni