Maribor

V Europarku si lahko še do konca tedna ogledate Lego festival, sodelujete na delavnicah in tekmujete na Lego igralnicah .

Uredništvo2 dneva

V mestni upravi Mestne občine Maribor je bilo konec lanskega leta 298 zaposlenih.

Uredništvo2 dneva

Vodja tekmovanja za Zlato lisico Mitja Dragšič nam je razkril, v kakšnem stanju je trenutno proga in kaj si obetajo od snežne kontrole.

Petra Bombek2 dneva

Odpuščeni sindikalist Dejan Paska je povedal, da je ministrstvo v omenjenem pismu opozoril na slabo organizacijo vzgojno izobraževalnega procesa na šoli, zlorabo video nadzora, korupcijska tveganja, povezave znotraj določenih vodstvenih funkcij in domnevno ponarejanje listin.

Vanja Čiček3 dnevi

Zapora bo po mnenju stroke povzročila prerazporeditve cestno-prometnih tokov, zato pričakujejo povečan promet v Krekovi, Mladinski, Koroškem mostu in na Lentu.

Gabrijel Toplak3 dnevi

Po novem boste na Pohorju lahko tudi turno smučali. V preteklem tednu je nekatere smučarje razburila vest o ceni kart, Marprom zadeve pojasnjuje.

Petra Bombek3 dnevi

Ta petek je načrtovano zaprtje prve faze obnove Koroške ceste, ki jo dnevno prevozi med 14 in 15 tisoč vozil.

Gabrijel Toplak3 dnevi

V Mariboru so policisti ta mesec izvajali poostren nadzor na cestah in ujeli že več kot sto kršiteljev.

Uredništvo3 dnevi

UKC Maribor se je na včerajšnji 70. obletnici centra za transfuzijsko medicino javno zahvalil 180 krvodajalcem in predstavnikom rdečega križa.

Uredništvo3 dnevi

Policija išče 50-letnega Mariborčana Kostadina Spasova.

Uredništvo3 dnevi

S predsednikom stranke Liste mladih in najmlajšim svetnikom smo se pogovarjali o aktualnih mariborskih temah in njegovih predlogih in idejah. Zmanjšanju komunalnega prispevka za mlade, neizkoriščenosti gondole, zaostanku pri izposoji koles, modelu financiranja športnih objektov in načrtih za njegov lokal.

Petra Bombek3 dnevi