Maribor

Najbolj čaroben letni čas prihaja na najvišjo razgledno točko Maribora.

Uredništvo3 dnevi

Naslednji petek bodo na šestih lokacijah v mestu zasijala praznično odeta božična drevesa. S postavitvijo drevesc so pričeli že danes. Letos bo okrašen tudi desni breg Drave.

Uredništvo3 dnevi

Zero waste trgovina brez plastične embalaže Zelena japka – Kupujem odgovorno se ponovno odpira v Dominkuševi 5 v Mariboru.

Uredništvo3 dnevi

Število klikov na strani Zavoda za turizem Maribor Pohorje se je v času tradicionalnega Martinovanja povečalo za več kot 1000 odstotkov.

Gabrijel Toplak3 dnevi

Titovo cesto v Mariboru mnogi, ki parkirajo v garažni hiši nakupovalnega središča, prečkajo tam, kjer to sploh ni dovoljeno, poleg tega pa je tu izredno gost promet. Policija je s prekrški seznanjena, na mestni občini se sicer trudijo zadevo rešiti, a bi bili veseli, če bi v tem tudi družba Europark prepoznala svoj interes.

Gabrijel Toplak3 dnevi

Ker ministrstvo za infrastrukturo v načrtih za leta 2020-2025 Mariboru ne namenja skoraj nobenih sredstev, se poraja vprašanje, kakšne projekte si v prihodnosti sploh lahko obetamo in na katere lahko kar pozabimo.

Vanja Čiček3 dnevi

Mariborski mestni svetniki so danes v prvem branju načeloma podprli spremembo načina obračunavanja komunalnega prispevka.

Uredništvo3 dnevi

Osnovnošolci sedmih razredov in prvi letniki srednjih šol so v last prejeli knjigi, ki zaradi eksplicitne vulgarne vsebine dvigujeta precej prahu.

Uredništvo4 dnevi

Na območju Snežnega stadiona, tik ob Hoteu Arena, se 3. decembra odpira novo drsališče.

Vanja Čiček4 dnevi

Konec septembra je Snaga pričela z akcijo Ločujem, se ne zmrdujem, v okviru kampanje Moji odpadki, moja skrb. Izbrali so krajevne skupnosti, ki so se v “tekmi” najboljših ločevalcev najbolje odrezale.

Uredništvo4 dnevi

MOM je objavila javno povabilo vsem zainteresiranim za najem gostinskih hišk v sklopu Čarobnega decembra 2019.

Uredništvo4 dnevi