Maribor

Na poziv k oddaji vlog o zainteresiranosti za javno-zasebno partnerstvo v revitalizaciji hipodroma, ki ga je občina objavila konec septembra letos, se ni prijavil nihče.

Uredništvo5 dni

Do sedaj je zbranih dobrih 51 tisočakov, stroški operacije znašajo okvirno 150 tisočakov. Za predsednico društva Maus, ki je denar zbran zanj porabila za svoje potrebe, ni sledu.

Tea Tošić Golob5 dni

Na Zavodu RS za zaposlovanje so objavili, da v podjetju April iščejo novega direktorja. O podjetju smo v preteklosti večkrat poročali, da zaposleni delajo v nevzdržnih pogojih.

Uredništvo6 dni

Podani bodo konkretni predlogi za ureditev problematike, kot tudi mnenja študentov in zdravstvenih delavcev glede ponudbe v avtomatih.

Uredništvo6 dni

Eno leto je že, odkar je mariborski poslovnež, lastnik mnogih lokalov, restavracij in hotela, na navdušenje mnogih v drugem krogu županskih volitev premagal svojega nasprotnika, Franca Kanglerja. Sedel je na županski stol in opazno spremenil mariborsko dogajanje. Na bolje?

Uredništvo7 dni

Na željo mnogih, ki imajo radi njihovo glasbo, bo skupina Čudežna polja nastopila na Čarobnem decembru. Veselijo se napolniti osrednje mariborsko praznično prizorišče.

Uredništvo1 teden

Za spremembo voznega reda na avtobusni liniji 17 Ribniško selo–Studenci so se odločili na pobudo več občanov oziroma potnikov.

Uredništvo1 teden

Organizatorji brucovanja ogorčeni nad ravnanjem varnostnika, na omenjeni incident naj bi se odzvali tudi v pravni svetovalnici.

Uredništvo1 teden

Spomnili se bodo 1. decembra 1989, ko so organi za notranje zadeve preprečili t. i. miting resnice.

Uredništvo1 teden

Tudi snežni topovi na Pohorju so na položajih in čakajo le še dovolj nizke temperature.

Uredništvo1 teden

Prenova železniške postaje v Mariboru že kaže končno podobo, trenutno pa poteka najzahtevnejša faza, v kateri se bo rekonstruiralo tire. Kaj lahko pričakujemo v prihodnjih mesecih?

Uredništvo1 teden