Franc Kangler, po odstopu ministra prvi človek notranjega ministrstva, v svojem video sporočilu uslužbence mariborske policijske uprave obtožuje konstrukta pri obtožbah zoper avtorja njegove knjige. Več v priloženem videu.

Franc Kangler, državni sekretar na notranjem ministrstvu je v svojem videu sporočilu na spletnem omrežju Facebook pozval ljudi, da strnejo vrste in da se borijo proti krivicam ter za pravno državo, za katero so se nekateri borili leta 1991.

Konstrukt uslužbencev mariborske policijske uprave

Uslužbence mariborske policijske uprave je tudi obtožil konstrukta pri hišni preiskavi Zorana Šarića, avtorja njegove knjige. Bremenijo ga za izdajo zaupnih podatkov, po Kanglerju je bil vzrok obtožb njegovo imenovanje za državnega sekertarja, kar bi se naj tudi datumsko ujemalo.

Podpira zdaj že bivšega ministra Hojsa, strinja se z napisanim v njegovi odstopni izjavi. Po njegovem imamo globoko državo, ki “fura čisto vse”.

V svojem videu še omenja poročilo o opranem iranskem denarju, milijardi sto milijonov evrov, kjer policija in tožilec niso opravili svojega dela, na drugi strani pa vlagajo obtožnice za stare traktorje, vredne petsto evrov.

Več v videu na njegovem profilu.