DOGODKI

Izkoristite prijetne jesenske dni za vožnjo z motorjem

3 meseci
Za motoriste najboljšega časa v letu še ni konec – zdaj je čas, ko lahko izkoristijo še zadnje lepote vožnje pred zimskim spancem.

Jesen je pred vrati in z njo tudi čudovite barve narave in topli žarki sonca skozi padajoče listje dreves. Za motoriste najboljšega čas v letu še ni konec – zdaj je čas, ko lahko izkoristijo še zadnje lepote vožnje pred zimskim spancem. Ustrezna priprava je seveda nepogrešljiva. Ta zagotovi varno in udobno vožnjo, predvsem v tem prehodnem času, ko se večeri že hladijo, a se vročina še ni čisto poslovila. Da bi res uživali in najbolje izkoristili jesenski čas, bo poskrbela tudi trgovina z motoristično opremo Moto Limit.

FOTO: Denis Janežič

FOTO: Denis Janežič

V njihovem spletnem katalogu najdete široko izbiro moških in ženskih motorističnih jaken, tako usnjenih kot tekstilnih. Poudarjajo blagove znamke Dainese in Shoei, katerih so uvoznik in tako nudijo tudi vse poprodajne storitve. Tokrat ponujajo tudi 25% popust na še ne znižane motoristične izdelke znamke Dainese.

Velika večina produktov je razstavljena in na voljo za pomerjanje v njihovem prodajnem salonu v Mariboru, natančneje na Kavčičevi 9 na Teznu. Sprejemajo tudi naročila in svetujejo po telefonu ali elektronski pošti.

Zakaj je Dainese motoristična oprema tako posebna?

Na področju motorizma znamka Dainese predstavlja zlati standard tako v varnostni dovršenosti kot v sami estetiki. Opremo Dainese delajo posebno predvsem edinstvene, preizkušene in izjemno varne tehnologije materialov ter premišljena zasnova izdelkov, ki so hkrati funkcionalni in prijetni za nošnjo.

Dainese v svojo opremo vgrajuje veliko patentiranih materialov, ki so plod njihovega lastnega znanja in bogatih izkušenj, ki jih že od leta 1968 pridobivajo tako na profesionalni kot rekreativni ravni motociklizma. Mednje sodijo tehnologije D-dry, ki z vodotesno membrano kljubuje slabim vremenskim pogojem in tako vsak dan napravi primeren za polaganje ovinkov in zavojev na motorju.

Oblačila zaznamuje tudi primerna termo podlaga, ki se jo da odstraniti in prilagoditi vsakršnim temperaturnim razmeram. Pri Dainese so šli še korak dlje in natančno raziskali, katere točke na telesu so najbolj dovzetne za mraz, zato so opremo na tistih mestih dodatno podkrepili s posebnimi integriranimi termo podlogami.

Za varnost Dainese opreme dodobra poskrbi tudi sistem Pro-Armor, ki s fraktalno obliko reber na ščitniku za telo motorista varuje v primeru padcev, hkrati pa še vedno omogoča najboljše možno prileganje in udobje. Posledično je Dainese oprama kot za nalašč odlična za jesensko-zimske avanture na dveh kolesih.

V Moto Limitu najdete najboljšo opremo za jesenki užitek

Dainese oprema je tudi prvi izbor motorista Simona Marčiča, kadar sede na cestni motor: »V Moto Limitu najdem najboljšo opremo zase, kadar se z motorjem podam na cesto. Takrat izberem Dainese, saj nudi telesu najboljšo oporo in zaščito, kvaliteto, ki jo motorist potrebuje. Vsakič so opremljeni z novimi modeli, znajo pa tudi odlično svetovati glede na potrebe motorista in tudi sopotnika na motorju, kadar se odločite za vožnjo v dvoje.

Dainese je priznana znamka motoristične opreme, ki že več desetletij skrbi za varnost motoristov po vsem svetu. Njihova oprema je izdelana iz najboljših materialov, ki zagotavljajo udobje, zračnost in najvišjo stopnjo zaščite. Med njihovimi najbolj priljubljenimi izdelki so usnjena motoristična oblačila, čelade in ščitniki. Oblačila so običajno opremljena s številnimi zaščitnimi elementi, ki zagotavljajo varnost v primeru padca ali nesreče.

Čelade Dainese so prav tako izdelane iz vrhunskih materialov in zagotavljajo visoko stopnjo varnosti. Njihovi modeli so opremljeni z najnovejšimi tehnologijami, ki omogočajo boljšo zaščito pred poškodbami glave. Poleg tega so čelade opremljene z različnimi funkcijami, kot so notranja sončna očala in odstranljive notranje obloge za lažje vzdrževanje.

FOTO: Denis Janežič

FOTO: Denis Janežič

Celotno ponudbo motoristične in pa tudi smučarske ter kolesarske opreme priznanih športnik znamk si lahko ogledate na spletni strani trgovine Moto limit, za vrhunsko izkušnjo z zares strokovnim svetovanjem pa raje obiščite njihov moderni salon na Teznu.

Ne odlašajte do prvega snega, popusti namreč že čakajo!