Bi prevzeli luksuzno Čokoladno vas v Limbušu? Teta Frida namreč išče vodjo glamping vasi.

Kot smo že pisali, se ob Dravskem nabrežju v Limbušu s pričetkom poletja odpira luksuzen glamping resort Čokoladna vas v okviru Tete Fride, ki se nahaja v naravnem parku Natura 2000. Tik ob Dravi bodo tako razpostrte različne hiške, od tistih z velikim panoramskimi okni, ki so postavljene na tleh, potem so tu še tiste, ki kukajo izza krošenj dreves in navsezadnje hiške, ki so postavljene tik ob nabrežju reke, hkrati pa jih krasi še kamin in jacuzzi. Sedaj snovalci resorta iščejo novo vodjo luksuzne Čokoladne vasi v Limbušu.

“Če obožuješ čokolado in visok turizem in s srcem ustvarjaš zgodbe z uspehom, te vabimo, da postaneš neprecenljiv del velike čokoladne zgodbe. Z veseljem pričakujemo vaš CV in kratek opis, v katerem nam boste zaupali vaš pogled na to, kako in kaj bi bil vaš kreativen višek na projektu,” pišejo na strani profilesslovenia.

Glavni atributi vasi sta zemljanka in welness hiške v drevesih

Kot še pišejo na strani, je glamping  postavljen na imenitni lokaciji, ki jo bo moral vodja najverjetneje dobro znati tržiti. Ne le, da stoji tik ob Dravi, pač pa tudi ob mednarodni Dravski kolesarki poti. Do čokoladne manufakture pa je le 5 korakov. Posebnosti vasi sta zagotovo gourmet zemljanka, v kateri je na voljo velika izbira buteljčnih vin in domačih delikates, zlasti pa drevesne welness hiške, opremljene s finsko savno in čajnim kotičkom.

Več o potrebnih znanjih in pričakovanjih od novega vodje sicer niso zapisali. Očitno mora le-ta znati presenetiti sam. Zagotovo pa so potrebne kakšne izkušnje v vodenju turističnih točk, po možnosti tudi znanje tujih jezikov.

Prijavo pričakujejo na: kariera@profilesslovenia.si