Pred nami je podaljšan Martinov vikend, s tem pa tudi velike količine popitega vina. Da bi se izgognili nevšečnostim ali nesrečam, je Marpromov avtobus najboljša izbira. Na Trgu Leona Štuklja vas čaka celo kupon za brezplačno vožnjo domov.

V ponedeljek, 11. novembra, ko bo na Trgu Leona Štuklja potekalo 36. Martinovanje v Mariboru, bo prevoz z avtobusi mestnega potniškega prometa brezplačen. Ta ugodnost, namenjena udeležencem prireditve, bo v ponedeljek veljala na vseh mestnih avtobusnih linijah od 12. ure do konca voženj avtobusov. Izkoristili jo boste lahko na podlagi posebnega kupončka, ki ga boste dobili na prizorišču martinovanja – na razpolago bodo na vseh stojnicah. Ta kuponček za eno vožnjo boste ob vstopu na avtobus izročili vozniku, slednji pa vam bo natisnil vozovnico s ceno 0,00 evrov.

Z uporabo mestnih avtobusov v času množične prireditve boste prispevali k manjši prometni gneči v mestu in se z brezplačnim avtobusom varno odpravili proti domu. Zato vas vabimo, da ugodnost izkoristite v čim večjem številu.

Varno domov tudi s kungoške vinske poti

Ta vikend, 9. in 10. novembra, bo še zadnjič v letošnji jeseni na voljo avtobusni prevoz na posebni liniji po vinski cesti v Kungoti.

Manjši avtobus bo na relaciji med mariborsko glavno avtobusno postajo in mejnim prehodom Jurij v soboto in nedeljo opravil 3 vožnje dnevno; vozni red z vsemi vmesnimi postajališči si lahko ogledate na naši spletni strani na tej povezavi. Po 10. novembru prevoza na omenjeni jesenski vikend liniji, kot smo napovedali že ob uvedbi, ne bomo več opravljali.