Lekarne Maribor danes na Trgu svobode do 13.30 ure predstavljajo možnosti kako skrbeti za naše zdravje. Vabljeni!

Na Trgu svobode v Mariboru, danes, 15. junija, poteka zabavni program Zdravje v vsak dom, katerega so organizirale Lekarne Maribor in podjetje Farmadent. Program bo trajal vse do 13.30 ure. V tem času izvajajo brezplačne meritve glukoze v krvi, krvnega tlaka in vitaminsko mineralnega statusa. Z nasveti so vam na voljo farmacevti, po novem bo v Lekarnah Maribor na voljo pregled uporabe zdravil. Potekala tudi predstavitev zdravilnih rastlin. Predstavljajo tudi storitve Nosečnice, uživate pa lahko v dobrotah izpod rok dijakov Srednje gostinske in turistične šole Maribor. 

Z nasveti so vam na voljo farmacevti, po novem bo v Lekarnah Maribor na voljo pregled uporabe zdravil.

Poskrbljeno je tudi za najmlajše

Med 10. in 10.45 uro se bo odvila predstava lutkovne skupine Cik-Cak imenovana Čarobni napitek, sledi nastop Klub KUŠ NiMe. Navduševal bo tudi čarodej nove generacije – Magic Aleksander od 11.45 in 12.15 ure. Ves čas bosta brata Malek skrbela za različne animacije otrok. Tako lahko otroci uživajo v poslikavah obrazov, cirkuški animaciji in v obilo drugih aktivnostih. Zveza prijateljev mladine je pripravila senzorične delavnice, Jumicar pa poligon s poganjalci.

Pozabili niso niti na dobrodelnost

V času trajanje prireditev boste lahko obiskovalci dobrodelni, v zameno za dobrodelni prispevek boste dobili simbolično darilce. Donacije so namenjene Zavetišču za male živali. Ob 11.30 uri sledi donacija Lekarn Maribor in podjetja Farmadent. Simbolični ček v višini 3.500 bosta podpredsednici ZPM Maribor mag. Maji Kranjc Ružič predala direktor Lekarn Maribor Albin Turk in vodja podjetja Farmadent Brigita Korpar.

Vljudno vabljeni, da se jim pridružite!