Drsalne sposobnosti bodo lahko obiskovalci različnih starosti preizkušali na 400 kvadratnih metrih površin do konca februarja.

Drsališče pri Kodžaku, ki velja za osrednje drsališče v Mariboru in se razprostira na 400 kvadratnih metrih drsalnih površin, še posebno atraktivno pa je zaradi same razgibanosti proge, vabi ljubitelje drsanja, da preizkusijo drsalne sposobnosti.

Tudi kulinarično razvajanje in topli napitki

Drsališče bo odprto vse do 29. februarja, in sicer bo obratovalo v ponedeljek, torek, sredo, četrtek ter nedeljo od 12. do 21. ure, v petek, soboto in med prazniki pa od 10. do 23. ure. V sredini januarja ob nedeljah pripravljajo tečaj drsanja za otroke od 4. leta dalje, vse informacije o tečaju in prijavi pa so na voljo na Facebook strani Drsališče – dobimo se pri Kodžaku in na drsališču.

Otroci obvezno v spremstvu staršev ali skrbnikov

Sicer pa imajo otroci do dopolnjenega 5. leta starosti brezplačen vstop, vendar obvezno v spremstvu staršev ali skrbnikov. Ostali boste za vstop plačali 3 evre, za izposojo drsalk 1 evro in za izposojo pripomočka za drsanje pa tri evre. Na voljo je tudi mesečna karta za vstop enkrat dnevno za eno uro v višini 30 evrov. Pripravili so tudi družinski karti. Za dve odrasli osebi in dva ali tri otroke, bo potrebno odšteti 10 evrov, za eno odraslo osebo manj, pa 8 evrov.