V štajerski prestolnici ima družba skupno že 400 zaposlenih.

Slovenski trgovec Tuš je danes v Mariboru na Jadranski cesti odprl že svojo 100. trgovino, ki je sicer že njihova deveta poslovalnica v Mariboru. V štajerski prestolnici ima družba skupno že več kot 400 zaposlenih (v novi poslovalnici je delo dobilo 20 ljudi), s čimer se družba uvršča med pomembnega zaposlovalca v regiji. Pomemben mejnik je družba tako že danes dopoldne proslavila s svojimi zvestimi kupci, ki so se lahko zabavali ob živi glasbi in degustacijah. Popoldan ob 16. uri se bo pričelo tudi pestro dogajanje za najmlajše, kjer se bodo lahko zabavali s Sebastianom, obiskal pa jih bo tudi Miklavž.

Slavnostni prerez traku na današnjem odprtju je opravila poslovodja in dolgoletna Tuševka, Rozika Pečovnik, ki se ji je pridružila tudi Danijela Lakičevič, direktorica maloprodaje v Tušu, ki je ob tem poudarila, da izbor štajerske regije ni naključje: “Naša 100. trgovina je hkrati naša 9. maloprodajna trgovina v Mariboru. Skupaj s Cash&Carry poslovalnico, slaščičarno De la Creme, Tuš drogerijami in restavracijo v štajerski prestolnici zaposlujemo več kot 400 ljudi.”

V ospredju osebni pristop

Nov supermarket se ob tem ponaša s sodobno urejeno notranjostjo in optimalno, široko nakupno potjo. “Gre za prvo poslovalnico, ki vsebuje hladilno tehniko na ogljikov dioksid – okolju prijazen hladilni medij, kar še dodatno potrjuje trajnostno usmerjeno strategijo podjetja,” še ob tem poudarjajo pri Tušu, kjer dajo veliko na osebni pristop, tudi v tej poslovalnici pa v ospredje postavljajo postrežni oddelek mesnice, delikatese, kruha z lastno pekarno in posebno svežo peko pic.

Trgovina na vseh oddelkih vsebuje bogat prodajni program in izbrano ponudbo, v kateri je več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla, posebnost pa predstavljajo tudi dobre označitve za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje.