Z začetkom julija so odprli novo sezono v Kidričevem, ki postaja naravna kopalna destinacija z veliko možnosti rekreacije.

“Green Lake”, kot so poimenovali nekdaj samo gramoznico v Brunšviku v Občini Kidričevo, postaja prava kopalna destinacija z veliko možnosti rekreacije. Do sedaj smo takšne destinacije lahko obiskovali samo čez mejo v Avstriji.

Novo sezono so odprli s 1. julijem, njihova vrata so odprta vsak dan, vstop in parkiranje sta brezplačna. Vsak dan je na voljo gostinska ponudba “food trucka”. Danes bo ob Fidebo food trucku tudi Mojster Vafelj s ponudbo raznih vafljev.

Poskrbljeno je tudi za brezplačno animacijo otrok na napihljivih igralih. Ob jezeru je tudi možnost igranja odbojke na mivki.

Destinacija tudi za avtodome

Green lake postaja tudi destinacija za avtodome, kjer nudijo možnost oddiha ob jezeru z avtodomom. Urejenih je 10 parkirišč za avtodome v prihodnje pa bo v kampu še prostora s približno 40 šotorišči. Kamp je razdeljen na dva dela: spodnje urejene parcele s prelepim razgledom na jezero. Zgornji del kampa nudi oskrbo avtodoma z napajalnim vozlom.

Foto: Green Lake