Operacija, vredna 78 tisočakov, je bila po besedah zdravnika Drora Paleya, ki ga je operiral, uspešna. Po letu dni pa bo predvidoma potrebna še druga.

Pred dnevi smo poročali, da je Gal uspešno prestal operacijo na Floridi. Sedaj ga čaka dolgo okrevanje. Operacija, vredna 78 tisočakov, je bila po besedah zdravnika Drora Paleya, ki ga je operiral, uspešna. Po letu dni pa bo predvidoma potrebna še druga operacija. »Ko bo Gal okreval, bomo videli njegovo funkcijo rok. Sedaj ima na rokah opornice,« nam je še povedala mama, ki je vesela, da je operacija po številnih težavah, končno izvedena.

Po operaciji, ga je mama peljala v Dino park, ki je v sami bolnišnici, da je vsaj za trenutek pozabil na bolečino v rokah.
Čakal ga je nekajdnevni počitek. Danes je mamica sporočila, da že lahko dvigne roke, na katerih še bo nekaj časa imel opornice. Jutri bo pričel s fizioterapijami. O njegovih napredkih bomo z veseljem poročali tudi na našem portalu.

Da je bila operacija izvedena, ste namreč zaslužni številni, ki ste s svojimi donacijami pomagali za Galov boljši jutri.