Predpremierno so si lahko ogledali film Izzivalca, resnično zgodbo o rivalstvu med Fordom in Ferrarijem za zmago v Le Mansu leta 1966.

Sinoči so v Mariboxu predpremierno predvajali film Izzivalca (Ford v Ferarri, 2019)Resnična zgodba o rivalstvu med Fordom in Ferrarijem za zmago v Le Mansu leta 1966, je privabila številne ljubitelje hitrih avtomobilov in dobrih filmov.

Glavna igralca super zvezdnika in oskarjevca 

V glavnih vlogah športne drame sta zaigrala super zvezdnika in oskarjevca Matt Damon in Christian Bale. Film prikazuje resnično zgodbo o rivalstvu med Fordom in Ferrarijem za zmago v Le Mansu leta 1966. Zgodovinska zmaga Forda, ki je s pomočjo ekscentrične in odločne ekipe ameriških inženirjev, pod vodstvom avtomobilskega vizionarja Carolla Shelbyja takrat izdelal (zdaj legendarni) Ford GT40.

Štirje srečneži domov odnesli zanimive nagrade

Gledalce v Mariboxu so pogostili s pijačo dobrodošlice, vsak je prejel darilce, voditeljica Natalija Bratkovič pa je med njimi izžrebala še štiri srečneže, ki so domov odnesli zanimive nagrade. Film so si ogledali tudi nekateri znani Mariborčani – dr. Faris Mujezinović, predstojnik mariborske porodnišnice z ženo, župan Svete Trojice David Klobasa z ženo in drugi.