V obdobju, ko bo restavracija zaprta, vabijo obiskovalce na gotove jedi, tople malice in široko ponudbo okusnih solat ter sendvičev v nov TO-GO kotiček.

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije Europarku nenehno posodabljajo svojo ponudbo in vlagajo v napredek. Skladno s tem bodo letos poskrbeli za še bolj prijetno izkušnjo vseh obiskovalcev v restavraciji Interspar. Slednje tudi obveščajo, da restavracija ne bo odprta od torka, 23. aprila, do predvidoma srede, 17. julija.

Sprostitev v nadgrajeni ponudbi

V tem obdobju v Europarku Maribor vabijo na gotove jedi, tople malice in široko ponudbo okusnih solat ter sendvičev v nov TO-GO kotiček, ki se nahaja v megamarketu Interspar v pritličju. Simona Mandl, center managerka Europarka, je ob tej priložnosti povedala: »Obiskovalci našega nakupovalnega središča si zaslužijo najboljše – tako med nakupovanjem kot tudi ob sproščenem prigrizku ali osvežilni pijači pri nas. Zato se bodo že letos lahko sprostili in uživali v nadgrajeni ponudbi in novi podobi restavracije Interspar.«