Vse od leta 2012 do danes so s pohodniškimi akcijami zbrali že več kot 30.000 evrov za družine v stiski.

Tradicionalni dobrodelni pohodniški projekt “Na noge”, nadaljuje s svojimi aktivnostmi. Vse od leta 2012 do danes so s pohodniškimi akcijami zbrali že več kot 30.000 evrov za družine v stiski.

Prihodnjo nedeljo, 17. februarja, sledi zimski pohod od Kamnice preko Mediča do Urbana. Start bo v Kamnici pod cerkvijo med 8.30 in 10.uro, cilj je predviden na Urbanu nekje do 12.30 ure. Zbrana sredstva od pohoda bodo namenjena 20-mesečnemu Vidu iz Maribora.

Še je čas, da se prijavite

Zbiranje prijav že teče, tudi vi lahko izpolnite prijavnico in se pridružite – TUKAJ. Tako boste naredili nekaj dobrega zase, pa tudi za sočloveka v stiski. Na startu bo 300 krofov, ki jih bo donirala pekarna Strnad, za tiste, ki bodo prispevali vsaj dva evra na osebo. Sicer štartnine ni, bo pa vsak, ki bo prispeval vsaj en evro za družino v stiski, sodeloval v žrebu za bogate nagrade.

“Posebno nagrado prejmejo tudi zakonski par z najdaljšim zakonskim stažem in najmlajša 4-članska družina. Na cilju vas čaka odličen Kobanski lonec. Hvala vsem podpornikom, ki se na tak ali drugačen način pridružujejo naši akciji,” povedo ob koncu organizatorji.