Mesečno rento Gaja prejema še danes, ko jo je moč opazovati v letošnji sezoni šova The Biggest Loser Slovenija.

Gaja, ki se letos preizkuša v tekmovanju sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ima po poročanju portala Siol precej zanimivo zgodbo že iz njenih zares otroških let. Že, ko je bila stara dve leti, je namreč s srečko sodelovala v igri Podarim-dobim in bila srečna izžrebanka doživljenjske mesečne rente, ki jo prejema še danes.

O dobitku so jih obvestili po telefonu

Srečko je mama Metka kupila vsakemu od treh otrok, srečnica pa je bila Gaja. O dobitku je bila družina obveščena po telefonu, saj žrebanja niso gledali po televiziji. Je pa leta 2001 časopis Gorenjski glas poročal o dveletni deklici, ki je bila v nagradni igri Športne loterije Podarim-dobim izžrebana za doživljenjsko mesečno rento v vrednosti sto tisoč tolarjev.

Živeli so razmeroma skromno življenje

Gaja se takrat ni zavedala, kaj dobitek v resnici pomeni, so pa preostali člani družine ob novici jokali od sreče. Živeli so razmeroma skromno življenje in bi jim denar prišel zelo prav, vendar so se odločili, da bodo denar pustili na Gajinem računu do njenega 18. leta, ko se bo lahko sama odločila, kako ga bo zapravila.