Ljubitelji voznih užitkov, pozor! Doživite vznemirljivo deželo BMW xDrive 3. in 4. februarja na Pohorju in se prepustite pustolovcu v sebi.

Navdušenci inteligentnega štirikolesnega pogona BMW xDrive že s prvim zapadlim snegom nestrpno pričakujejo zimsko deželo BMW xDrive. Letos bo dogajanje in testne vožnje poleg Kranjske Gore, ponovno potekalo na Štajerskem koncu, tokrat na Pohorju.

Doživetje xDrive na Pohorju. Prijavite se lahko na: www.bmw-selmar.si/dezela-bmw-xdrive/

Letošnji zimski užitek v vožnji, ki bo potekal v februarju ob koncih tedna, se bo pričel na Pohorju, in sicer od 3. do 4. februarja. V seriji svojevrstnih aktivnosti bo BMW xDrive pogon dokazal, da lahko kljubuje tudi najzahtevnejšim pogojem; adrenalinski izkušnji na zasneženem poligonu BMW xDrive in pričaranju dodatne idile vožnje v snegu.

Termini voženj so še prosti, prijave pa potekajo preko spletnega obrazca na spletni strani. Ljubitelji voznih užitkov pa se lahko oglasijo in prijavijo za xDrive izkušnjo tudi v salonih Selmar v Celju ali Mariboru, ali obiščejo spletno stran www.selmar.si.

Letošnja vozna izkušnja tudi z novim modelom BMW X3

Dežela BMW xDrive udeležencem ponuja možnost, da se usedejo za krmilo najrazličnejših modelov vozil BMW z xDrive pogonom in na terensko zahtevnejši površini preizkusijo inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive.

Poleg ostalih vrhunskih modelov BMW opremljenih z xDrive pogon, pa bo letos posebno pozornost pritegnil nov član družine X: BMW X3, ki je zapeljal v prodajne salone v letošnjem letu.

‘Paša za oči’.

Poleg vozne izkušnje, pa bo popestritev letošnje Dežele BMW xDrive razstavljen najmlajši član družine X, novi BMW X2. Urbani drzneš, bo pokazal svoj pustolovski duh in dokazal, da spada tudi v idilično okolje zasneženih vrhov.

 

Več na www.bmw.si in www.selmar.si.