V bližini Krajinskega parka Mariborsko jezero in prelepe bresterniške narave najdemo vrhunski zobozdravstveni center BK Dental, ki v prijetnem vzdušju, s strokovno ekipo in najsodobnejšo opremo poskrbi, da bo vaših težav z zobmi naposled konec, vaš nasmeh pa osupljiv.

Obisk zobozdravstvenega centra BK DENTAL je že sam po sebi pravo doživetje, saj je že čakalnica opremljena domače in udobno, velika sedežna garnitura z ozadjem prijetne glasbe in možnostjo uporabe brezžičnega omrežja pa že ob vstopu obljublja, da se bomo tudi domov vračali zadovoljni in z bleščečim nasmehom.

Prvi vtis, ki ne razočara

Naš prvi vtis vsekakor potrdi tudi notranjost ordinacije, ki je premišljena, moderna in v prvi vrsti namenjena zadovoljstvu obiskovalca. Ambulanta zobozdravstvenega centra BK DENTAL je opremljena z najsodobnejšimi zobozdravniškimi stoli Planmeca, izdelanimi iz trpežnega umetnega usnja in visokoelastične spominske pene, kar vam omogoča najboljšo možno izkušnjo in udobje tudi ob najdaljšem posegu.

Da je prijetno vzdušje res na prvem mestu izžareva tudi sama ordinacija, ki pacientu na stropu prislika imitacijo neba ter ga sprošča s posebnimi terapevtskimi lučmi ter tako ponazarja, da nikakor ni potrebno, da je obisk zobozdravnika povezan s strahom in trepetanjem.

Ste si v zadnjih tednih zaželeli obiska zobozdravnika? Na povsem brezplačen prvi pregled se lahko naročite tudi v zobozdravstvenem centru z najsodobnejšo opremo in vrhunsko opremo – BK DENTAL

Vrhunske so tudi naprave, ki jih uporabljajo v zobozdravstvenem centru BK DENTAL. Tako se lahko pohvalijo tudi z najsodobnejšimi digitalnimi rentgenskimi aparati finskega proizvajalca Planmeca, ki poskrbijo, da so slike kakovostne in visoke ločljivosti, sam rentgenski proces pa za vas prinaša kar najmanjšo možno količino sevanja.

Strokovni um, ki naslika (in popravi) nasmeh

Toda ne le oprema, srce nadvse uspešnega zobozdravstvenega centra je ustanoviteljica Barbara Krajnc, dr. dent., med. »Že kot osnovnošolka sem se poigravala z mislijo, da bom, ko odrastem, zdravnica. Najbrž je tej misli botrovalo dejstvo, da je moja mami, ljudem poznana pod imenom dr. Albina Kramer-Krajnc, bila specialistka plastične in rekonstruktivne kirurgije v bolnišnici Maribor, zaradi česar sem se vsakodnevno srečevala z medicino,« pripoveduje Barbara Krajnc, dr. dent. med., obraz zobozdravstvenega centra BK DENTAL.

Barbara Krajnc, dr. dent. med., ustanoviteljica zobozdravstvenega centra BK DENTAL skupaj s strokovno ekipo skrbi za zdravje vaših zob.

»Moje prve delovne izkušnje sem nabirala v Zdravstvenem domu Center v Ljubljani. Kmalu po uspešno zaključenem strokovnem izpitu pa sem si delo poiskala bližje svojemu rodnemu kraju. Zaposlila sem se v Zdravstvenem domu Lenart, kjer se mi je porodila nova želja; želja, da vam ponudim kakovostne in najnovejše zobozdravstvene storitve, ter vam tako povrnem nasmeh na obraz v našem novem zobozdravstvenem centru BK DENTAL,« še doda.

Visoki standardi in obilica storitev za največje možno zadovoljstvo

BK DENTAL je eden najsodobnejših zobozdravstvenih centrov v Mariboru in Sloveniji, ki na enem mestu zagotavlja celovite dentalne storitve in digitalno rentgensko diagnostiko ter je primeren tudi a invalide. Tako boste na enem mestu našli celovite storitve iz vseh področij zobozdravstva: implantologijo, kirurške posege, protetično oskrbo zob, estetsko zobozdravstvo, nevidne zobne aparate, lepotno pomlajevalno kozmetiko obraza, brezbolečinsko obravnavo in sedacijo z dušikovim oksidom ter digitalno rentgensko diagnostiko.

Vas zaradi nedelovanja zobozdravstvenih storitev v zadnjih tednih mučijo zoboboli ali druge težave? Preverite, katere storitve ponujajo v BK DENTAL in se naročite na brezplačni prvi pregled. 

Strokovna ekipa, prijetno vzdušje, vrhunska oprema in brezbolečinsko zdravljenje. Sliši se kot najboljša možna zobozdravstvena izkušnja, mar ne? Če temu dodamo še dejstvo, da je prvi pregled v njihovem zobozdravstvenem centru povsem brezplačen, je kombinacija zares popolna.