Preverili smo kako te težke dni preživljajo znani in kaj nam sporočajo? Tokrat je z nami Matej Hamer, poznan kot DJ Matt the House Fox. »Takšni trenutki nam lahko prinesejo tudi nekaj dobrega, predvsem na osebnem področju, kjer lahko naredimo »osebno čistko. Poglobimo medsebojne odnose, se osredotočimo na svojo kreativo«.

Tokrat je z nami mariborski Matej Hamer, poznan kot DJ Matt the House Fox, ki je za vse ljubitelje elektronske glasbe pripravil svoj nastop v živo, ki se je začel ob 20. uri s prenosom tudi na Maribor24.si, spodaj pa lahko preberete kako se sama sooča s samoizolacijo.

Matej meni, da je v vsem slabem vedno potrebno najti tisto, kar je dobro: »Sam dneve preživljam kreativno ob glasbi in delu, seveda lahko sedaj več časa namenim tudi družini. Menim, da se je v teh dneh vsekakor potrebno zamotiti, saj smo zaradi omejenosti gibanja vsi že malo anksiozni.«

Naredimo »osebno čistko«

»Takšni trenutki nam lahko prinesejo tudi nekaj dobrega, predvsem na osebnem področju, kjer lahko naredimo »osebno čistko«. Poglobimo medsebojne odnose, se osredotočimo na svojo kreativo,« pove in doda, da jo izraža preko glasbe, hkrati pa se posveča načrtovanju prihodnosti, ko se bo ta karantena končala.

»Verjamem, da bo tega kmalu konec in se bomo lahko zopet sproščeno družili dolgo v noč na kakšnem izmed dogodkov.«

Bralcem sporoča naj v teh težkih dneh, ki se nam že vsem zdijo neskončni, posvetijo čas sebi, naj uživajo trenutke z bližnjimi in seveda naj ne pozabijo na dobro glasbo, ta je vedno najboljše zdravilo. »Verjamem, da bo tega kmalu konec in se bomo lahko zopet sproščeno družili dolgo v noč na kakšnem izmed dogodkov.«