V nakupovalnem središču Europark Maribor so odprli novo prodajalno, v kateri bodo ženskam pomagali prebuditi boginjo v njih: Palmers.

V Europarku Maribor so danes odprli novo prodajalno, v kateri bodo ženskam pomagali prebuditi boginjo v njih: Palmers. Pozabili pa seveda niso niti na gospode.

Prebudite boginjo v sebi

Kdo se ne bi strinjal, da je biti ženska prava umetnost? Pri prebujanju boginje v vsaki ženski veliko vlogo igra tudi skrbno izbrano spodnje perilo. Pri tem bodo od danes naprej obiskovalkam največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije pomagali v prodajalni Palmers. Čaka jih bogata ponudba zapeljivega spodnjega perila, krasne kopalke, udobne pižame, moderne halje ter čutne nogavice, ki bodo poudarile edinstveno osebnost vsake posameznice. Vsem moškim pa bodo z veseljem svetovali, kako presenetiti svoje najdražje oziroma kateri kos moške linije bi najbolj ustrezal njim.

Kakovostno in skrbno izbrano perilo

Simona Mandl, center managerka Europarka, je ob otvoritvi povedala: »Prepričana sem, da bo nova prodajalna Palmers nov nakupovalni cilj številnih obiskovalcev našega nakupovalnega središča, ki se zavedajo, da je kakovostno in skrbno izbrano perilo pomembno tako za dobro počutje kot tudi za zapeljiv videz. Vesela sem, da Štajercem, predvsem pa Štajerkam, in obiskovalcem iz sosednjih krajev lahko od danes naprej ponudimo še eno prodajalno, v kateri bodo lahko izbirali med navdihujočimi in kakovostnimi kosi spodnjega perila in drugih izdelkov.«V 

Začetki segajo v leto 1914

Podjetje Palmers ima v Evropi že skoraj 300 prodajaln, v Sloveniji pa nas z bogato ponudbo tako za ženske kot tudi za moške razvaja že več kot 22 let. Sicer pa začetki blagovne znamke Palmers segajo v leto 1914 v avstrijsko mesto Innsbruck. Majhna trgovina z nogavicami je rasla, danes pa Palmers predstavlja kakovostno blagovno znamko, ki se ji ne morejo upreti številne dame.