So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat vse od priložnosti za kariero v podjetju Perutnina Ptuj do delovnega mesta socialnega delavca.

Nov teden prinaša nov TOP ŠIHT! Izbrana delovna mesta priljubljenih delodajalcev so lahko izvrstna iztočnica za nov začetek na vaši karierni poti. Preverite, ali se vaše novo delovno mesto skriva v našem izboru!

Predstavljamo TOP ŠIHT tega tedna!

1. Načrtovalec informacijskih sistemov

Si za to delovno mesto? Za razpisano prosto delovno mesto si pravi kandidat, če imaš vsaj VI. stopnjo izobrazbe računalniške smeri, vsaj 1 leto delovnih izkušenj na podobnih delih, če poznaš uporabo programskih jezikov ABAP, C#, SQL ter obvladaš sisteme za upravljanje z bazami podatkov Oracle, MS SQL server, poznaš Microsoft Office orodja, govoriš angleščino, imaš vozniški izpit …

Kaj te čaka? V Perutnini Ptuj iščejo novega sodelavca na področju informatike, ki bo svoje delo opravljal v Murski Soboti, pri čemer bodo njegove zadolžitve svetovanje ključnim uporabnikom in funkcijskim vodjem pri načrtovanju in organizaciji poslovnih procesov, načrtovanje in izdelava aplikativnih rešitev v SAP okolju in na mobilnih napravah, IT podpora modulu SAP SD za nemoteno in optimalno delovanje aplikativne programske opreme v produkciji in še veliko več!

Pričakuješ lahko redno zaposlitev za polni delovni čas, delo v stabilnem podjetju in urejene pogoje dela ter redno mesečno plačilo.

Prijavi se! Bo to tvoj TOP ŠIHT? Več najdeš tukaj.

Klik za še več prostih del podjetja Perutnina Ptuj.

2. SAP konzultant

Si za to delovno mesto? Imaš zaključeno vsaj VI. stopnjo izobrazbe računalniške, ekonomske ali podobne ustrezne smeri, vsaj 2 leti delovnih izkušenj na enakem ali primerljivem delovnem mestu, imaš morda strokovna potrdila SAP Associate Certification, ITIL certifikat, certifikat za določen modul, izkušnje v sektorju FMCG/CPG/živilska industrija, odlično znanje angleščine (C1) ter morda celo znanje hrvaščine in ukrajinščine na ravni B1? Sliši se, kot da si pravšnji kandidat za prosto delovno mesto!

PREBERITE ŠE: Perutnina Ptuj strateško investira v kadre

Kaj te čaka? Prosto delovno mesto SAP konzultanta pri priljubljenem delodajalcu – podjetju Perutnina Ptuj! Kot SAP konzultant za različne module boste odgovorni za določeno SAP področje (MES, EWM ali SC) z glavno nalogo uvajanja novih procesov in funkcij za izboljšanje poslovnih procesov. Med tvoje delovne naloge bodo sodile zadolžitve kot so podpora pri implementaciji in razvoju SAP modula (EWM, MES ali SC), izvajanje podrobne analize zahtev poslovnih procesov in zagotavljanje ustreznih sistemskih rešitev, vzpostavlja standarde končnih točk (tehtnice, mobilni računalniki, tiskalniki itd.; vzdrževanje, modeli, namestitev …

Pričakuješ lahko dinamično delo v razvojno usmerjenem timu, možnost izobraževanja, certificiranja in razvoja osebnih in poklicnih veščin, zaposlitev v stabilnem podjetju in urejene pogoje dela ter drseči delovni čas z možnim prihodom med 7. in 9. uro.

Prijavi se! Če se ti zdi, da je to tvoj TOP ŠIHT, lahko več izveš tu.

3. Razvojnik modelov v Novi KBM

Si za to delovno mesto? Si pravi kandidat za prosto delovno mesto? Da, če imaš dokazilo o pridobljeni najmanj 6/2. ravni izobrazbe, želeno s smeri matematike, fizike, računalništva ali ekonomije, potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo, da nisi v kazenskem postopku, hkrati pa imaš tudi dobro znanje matematike, dobro poznavanje vsaj enega programskega jezika, poznavanje programov MS Office, poznavanje poslovne komunikacije, odlično znanje angleščine …

PREBERITE ŠE: TOP ŠIHT: 9 prostih delovnih mest za vse, ki bi se radi preizkusili v vlogi vodje

Kaj te čaka? Podjetje Nova KBM v Sektorju stratreškega upravljanja tveganj zaposli novega sodelavca ali sodelavko za delo na delovnem mestu »razvojnik modelov« v Oddelku za razvoj metod in modelov, ki se bo ukvarjal z nalogami kot so razvoj metod in modelov s področja upravljanja tveganj; kodiranje razvitih metod in modelov; ustvarjanje upravljavskih orodij, ki vsebujejo razvite metode in modele; izobraževanje delavcev banke ob uvedbi novih metod in modelov; sodelovanje pri monitoringu in validaciji modelov …

Pričakuješ lahko zaposlitev za nedoločen čas s 4-mesečnim poskusnim obdobjem.

Prijavi se! TOP ŠIHT? Klik za več.

4. Svetovalec kapitalskih naložb v ZM Providus

Si za to delovno mesto? Idealen kandidat za prosto delovno mesto si, če imaš željo po terenskem delu in delu s strankami, imaš lasten prevoz ter zavarovalniško licenco oziroma dovoljenje za opravljanje zavarovalniškega zastopanja, hkrati pa imaš tudi ustrezno izobrazbo V. ali VI./1. stopnje.

Kaj te čaka? Prosto delovno mesto svetovalca kapitalskih naložb v podjetju ZM PROVIDUS, DRUŽBA ZA ZAVAROVALNIŠKO ZASTOPANJE D.O.O., ki bo obsegalo obiskovanje strank na terenu, ki so predhodno naklicane preko telefonskega klicnega centra ter ponujanje in sklepanje osebnih ter premoženjskih zavarovanj.

Pričakuješ lahko kratkoročno zaposlitev za polni delovni čas z velikim potencialom za sklenitev pogodbe za delo za nedoločen čas.

Prijavi se! Klik za več.

5. Višji svetovalec za stanovanjske zadeve

Si za to delovno mesto? Od kandidata se pričakuje visokošolsko izobrazbo 2. stopnje s področij Ekonomija, Poslovne in upravne vede ali drugo, znanje slovenščine ter obvladovanje računalniških znanj.

Kaj te čaka? Čakajo te naloge, med katere sodijo opravljanje pripravništva, pomoč vodji splošne službe pri vodenju, načrtovanju in organiziranju dela službe, pomoč vodji splošne službe pri oblikovanju strategije razvoja in načrtovanje politike sklada, pomoč pri pripravi splošnih aktov iz delovnega področja službe, vodenje evidenc o sprejetih odločitvah sklada, pripravljanje evidenc, seznamov in pregledov, spremljanje zakonodaje s področja arhivske dejavnosti …

Pričakuješ lahko zaposlitev za polni delovni čas za nedoločen čas brez poskusnega obdobja, dopoldanski urnik dela ter okvirno plačo 1.326,92 EUR bruto mesečno.

Prijavi se! Če se ti zdi, da je to tvoj TOP ŠIHT, lahko več o postopku prijave izveš tukaj.

6. Socialni delavec

Si za to delovno mesto? Za prijavo na razpisano prosto delovno mesto moraš imeti zaključeno visokošolsko izobrazbo 2. stopnje področja Terapija in rehabilitacija ter strokovno izobrazbo smer: Diplomirani socialni delavec /diplomirana socialna delavka, hkrati pa moraš imeti tudi potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo, da trenutno nisi v kazenskem postopku.

Kaj te čaka? Si pripravljen na pripravništvo za poklic socialnega delavca na področju dela z osebami s psihično motnjo? Pričakuješ lahko zaposlitev za polni delovni čas za določen čas do zaključka programa pripravništva.

Prijavi se! Če je to tvoj TOP ŠIHT, izvedi več o njem s klikom.

7. Varilec v Avstriji

Si za to delovno mesto? Si pravi kandidat za prosto delovno mesto? Imaš izobrazbo s področja metalurgije, strojništva in kovinarstva? Vozniško dovoljenje? Znanje slovenščine? Potem beri dalje.

PREBERITE ŠE: Kako napisati izstopajoč življenjepis z nekaj drznimi dodatki?

Kaj te čaka? Ponuja se priložnost za delovno mesto varilca v Avstriji, pri čemer bodo njegove delovne naloge samostojno izvajanje varilskih dejavnosti; upoštevanje standardov kakovosti in varnosti; skrbno ravnanje z zaupanim delovnim orodjem; vzdrževanje čistoče na delovnem mestu in podobno.

Pričakuješ lahko zaposlitev za polni delovni čas za nedoločen čas s poskusno dobo 3 mesece ter plačo 2.566,17 EUR bruto mesečno.

Prijavi se! Tvoj TOP ŠIHT čaka tukaj.

8. Nadzornik na Projektu investicijsko vzdrževanje cest

Si za to delovno mesto? Imaš izobrazbo gradbene smeri? Zahtevano je tudi poznavanje dela z računalnikom, vozniški izpit B kategorije, strokovni izpit za pooblaščenega inženirja po izpolnitvi pogojev za njegovo opravljanje, natančnost, poznavanje procesov in dela na nadzoru.

Kaj te čaka? Prosto delovno mesto nadzornika na Projektu investicijsko vzdrževanje cest, ki izvaja nadzor nad izvedbo del na področju RS in v tujini v skladu s pogodbo o zaposlitvi, po nalogu (imenovanju) direktorja, zadolženega za področje. Delo obsega predvsem pripravo projektnih nalog, pripravo razpisne dokumentacije, nadzor nad izvajanjem del na gradbiščih, še posebej na območju Maribor, Dragučova.

Pričakuješ lahko zaposlitev za polni delovni čas za nedoločen čas s 3-mesečno poskusno dobo.

Prijavi se! Več o delovnem mestu in prijavi najdeš tu. Naj bo to tvoj TOP ŠIHT!

9. Finančni analitik v podjetju Albaugh

Si za to delovno mesto? V podjetju od kandidata pričakujejo zaključeno visokošolsko ali univerzitetno izobrazbo ekonomske smeri, 2-5 let delovnih izkušenj v finančnem kontrolingu, aktivno znanje angleščine, poznavanje programa MS Navision in napredno poznavanje MS Excel, analitičnost, natančnost in zanesljivost, vozniški izpit ter potrdilo o nekaznovanosti.

Kaj te čaka? Prosto delovno mesto finančnega analitika v mednarodnem podjetju, ki se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo fitofarmacevtskih sredstev. Med njegove naloge bodo sodile zadolžitve kot so spremljanje dnevnih, tedenskih in mesečnih poročil z analizami odmikov med dejanskimi in planiranimi kazalniki na področju prodaje; sodelovanje in priprava mesečnega procesa konsolidacije za celotno regijo EMEA (Europe/Middle east/Afrika); spremljanje letnih in srednjeročnih finančnih planov; skrb za dobro razumevanje kazalnikov vseh udeležencev poslovnega procesa …

Pričakuješ lahko dinamično delo v mednarodnem delovnem okolju; zaposlitev za polni delovni čas v  mladem in povezanem kolektivu, kjer izzivov nikoli ne zmanjka; mentorstvo in stalno podporo sodelavcev ter stimulativen plačni sistem in letne nagrade za poslovno uspešnost.

Prijavi se! Bo to tvoj TOP ŠIHT? Izvedi več tu.