Obisk frizerja lahko popelje v nebesa ali pa povzroči pravo nočno moro. Pri izvrstnih frizerkah, ki delajo v Frizerstvu Weis, bo vsak obisk razvajanje, še posebej navdušene pa bodo dolgolaske, saj ob striženju konic z edinstveno metodo dolžina las ne bo skrajšana. O tem smo sanjale …

Nepravilna nega in prekomerna uporaba različnih kemikalij pogosto uničujejo konice las. Vsi vemo, da takšnemu lasu najbolj ugodite, če uničene konice enostavno postrižete, težava pa nastane, ko se morate odpovedati svoji dolžini las za katero ste se tako trudile.

Striženje konic, dolžina las ostaja enaka

Za vse tiste, ki imate rade dolge lase in jih ne želite krajšati, sedaj obstaja rešitev. V Frizerstvu Weis že nekaj časa uporabljajo posebno tehniko striženja konic. Gre za tehniko striženja s strojčkom, kjer se znebite uničenih konic, vendar dolžina las ostaja enaka. V Mariboru so trenutno edini, ki omogočajo takšen tretma za lase. V kompletu z nego las omogočajo perfektno sijoč, ohranjen, gladek in zdrav las.

V rokah najboljših

S pridnimi puncami in zadovoljnimi strankami, so si v zadnjih sedmih letih prislužili certifikat bonitetne ocene v Sloveniji in se uvrstili med 9% najboljših manjših slovenskih podjetjih, ki izpolnjujejo vse kriterije in se uvrščajo v sam vrh bonitetne izvrstnosti.

AKCIJA MESECA:

PROFESIONALNO STRIŽENJE S STROJČKOM IN FEN FRIZURA ZA SAMO 24.90 €.

Si tudi ti ne želiš več uničenih in štrlečih konic? Si tudi hkrati želiš ohraniti dolžino las enako? Potem ti lahko pomagajo. Njihov strojček je zmeraj v nizkem štartu. V kompletu z nego las, bodo tvoji lasje perfektno sijoči, ohranjeni, gladki in spet zdravi.

Obiščite Frizerstvo Weis, ulica Bratov Greifov 5, 2000 Maribor (V osrčju Pobrežja)

Kontakt: 041/946-266 ali 02/3319-807

Facebook: https://www.facebook.com/modnofrizerstvoweis/?ref=br_rs