Mariborčanka Tamara je bila pred nekaj dnevi iz resničnostnega šova izključena. Z nami je spregovorila o tem kakšno je bilo življenje v hiši in v baru.

Pred dnevi smo poročali, da se je pričel resničnostni šov Bar. V njem najdemo kar nekaj Štajercev, med njimi pa je bila tudi Mariborčanka Tamara, ki je bila kazensko izločena. Razlog? Neprimerno obnašanje. Med drugim ni spoštovala nekaterih pravil, ni nosila mikrofona in zaradi omenjenega dobila tri kartone, kar je pomenilo izločitev.

V predstavitvi je dejala, da je dobra organizatorka in prava žurerka, ki je rada v središču pozornosti. A v baru smo jo videli v ozadju. Za naš portal je odgovorila na nekaj vprašanj.

Zakaj si se odločila prijaviti v Bar?

V Bar sem se predvsem odločila prijaviti zaradi nove izkušnje. Sama sem namreč že bila pred leti v resničnostnem šovu, vendar mi je Bar vedno ostajal največja želja kar se tiče šovov. Od njega sem pričakovala prepoznavnost, hotela sem se pokazati na področjih, ki me od nekdaj zanimajo, saj sem verjela, da me lahko kdo opazi. Zanima me namreč delo kot voditeljica, oziroma nasploh delo z mediji. Zavedam se, da je v samem Baru bil temelj gostinstva, kar sem do sedaj najpogosteje delala in lahko rečem, da to delo obvladam.

Kakšni so bili občutki ob vselitvi?

Ob sami vselitvi v stanovanje Bara sem bila zelo nestrpna, polna pričakovanj in lagala bi, če bi zanikala, da me ni dajala pozitivna trema. Vseeno se namreč zavedaš, da si tam sam, da si odklopljen od zunanjega sveta, ljudi, ki te poznajo in podpirajo,

Kako bi opisala življenje v hiši in bar kot tak?

Samo bivanje v stanovanju Bara me je zelo razočaralo. Videlo se je namreč, da je bilo vse skupaj zelo neorganizirano izvedeno. Delitev postelj na začetku me ni tako presenetila, čeprav sem najprej spala kar sama na kavču v dnevi sobi kljub prižganim lučem in glasni glasbi. Zelo razočarana pa sem bila nad samo kopalnico. Le to nam je nekajkrat poplavilo, težave so bile z wc-jem, tušem, brez pralnega stroja, ogromno vlage in še bi se dalo naštevati. Po nekaj dneh neusmiljenega pritiska tekmovalcev so nam menjali wc, čeprav smo te dni menjave mogli hoditi na stranišče produkcije, ki pa je bilo omejeno. To pomeni, da do wc-ja sploh nisi mogel dostopit ko je bila nuja, ampak šele ko so ti to odobrili. Da o samem vonju v stanovanju, ki je bilo brez vsakega okna in zelo slabega prezračevanja ne govorim. V stanovanju je vseeno živelo 16 ljudi! Težave so nastajale tudi v samih tleh, napihnilo je laminat, razvili so se žužki ipd…

Osebno mislim, da so želeli združiti vse tri resničnostne šove v enem – big brother, kmetijo in bar. Nad samim Barom sem zelo razočarana. Zavedam se da je to vendarle šov, ampak ogromno je bilo napak s strani produkcije, ki se je med samim šovom menjala. Naši bližnji tako sploh niso imeli več kontaktov kjer bi lahko izvedeli stanje posameznega tekmovalca, kot je bilo dogovorjeno.

Kakšne odnose si imela s sotekmovalci?

S tekmovalci sem se zelo ujela. Vsakemu namreč dam priložnost, res pa je, da se ne odprem vsakemu in da sem ves čas v šovu iskala svojo pravo energijo kakršno znam imeti zaradi vseh razmer. Tako da menim, da noben od tekmovalcev ni mogel pokazati svojega pravega obraza. Zbližala sem se predvsem z Noemi, s katero upam, da ostaneva v stikih.

Kaj te je najbolj mučilo?

V Baru sem preživela 10 dni. Marsikdo bi rekel, da je to zelo malo, res se tako zdi. Ampak vsak sleherni dan se mi je tam zdel cela večnost. Menim, da je za ogromno nelagodja odgovorna produkcija. Sama sem se odločila, da zato iz šova izstopim preden začne to vplivati na mojo psiho. Ni se mi zdelo več vredno vztrajati. Moj odhod so zato mogli zrežirat po svoje – s kartoni, katere smo vsi vedeli, da jih drugače nebi bilo. Prikazati so mogli stvari, zaradi katerih so me lahko izločili. Sledile so grožnje z denarjem, varnostnikom so naročili, da me morajo zadržat s silo, vendar se k sreči to ni zgodilo. In ko sem vendarle dosegla svoje in Bar le zapustila, se je pokazalo dejansko stanje – tekmovalci so namreč tako videli resnico in en za drugim po vrsti začeli odhajati.

Bi se še kdaj prijavila v kak resničnostni šov? Zakaj da/ zakaj ne?

Nikoli ne reci nikoli, ampak v resničnostne šove se nimam več namena prijavljati. Poskusila sem, žal mi ni. To je bil moj drugi reallity šov. Od prvega sem odnesla res lepo izkušnjo ki mi je dosti pomagala, Bar, ki pa mi je vedno bil prioriteta pa me je zelo razočaral.

Kaj bi sama dodala – tisto kaj meniš, da bi bilo potrebno izpostaviti?

Rada bi povedala, da sem tudi sama bila v preteklosti gledalec tovrstnih šovov, sedaj pa vem kakšna je kruta realnost vsega tega. Slabih kritik nisem doživela, saj menim, da se predvsem ostala zvesta sama sebi. Še naprej me bo skozi življenje vodila misel: Sky is not the limit, your mind is.