Lajfstajl

Ker covid-19 precej bolj ogroža ljudi s prekomerno težo, je britanska vlada pripravila načrt za boj proti debelosti. Restavracije bodo tako med drugimi morale na jedilnikih navajati kalorije.

Uredništvo3 meseci

V Nemčiji se je končala večletna bitka med znamkama Milka in Ritter Sport o kvadratni obliki čokolade.

Uredništvo3 meseci

S postopnih rahljanjem ukrepov za zajezitev bolezni COVID-19 se moramo ponovno privaditi na drugačno obliko bivanja in delovanja.

Uredništvo3 meseci

Danes obeležujemo mednarodni dan morskih prašičkov, malih in prikupnih hišnih ljubljenčkov, ki pa z morjem nimajo nič kaj skupnega. Ali ste vedeli, da lahko osamljen morski prašiček, ki nima družbe lastne vrste, pogine zaradi depresije?

Uredništvo3 meseci

Mariborčane smo povprašali kaj menijo o turističnih bonih, kje jih bodo unovčili in ali menijo, da bodo Slovenci z omenjenimi boni končno spoznali kotičke Slovenije, ki jih sicer morda ne bi.

Tea Tošić Golob3 meseci

Ste se znašli v dilemi in ne veste, kam letos na dopust? Kaj pa, če letos ne bi šli daleč in bi raje uživali v lepotah Slovenije?

Oglasno Sporočilo3 meseci

Nekateri kupljeni sladoledi namreč vsebujejo sestavine, ki so strupene za živali. Lahko pa mu brez težav napravite domač sladoled s preverjenimi sestavinami in ga s tem zelo razveselite.

Uredništvo3 meseci

Ste po kosilu in razmišljate, da bi pojedli nekaj sladkega? Predstavljamo vam nekaj enostavnih receptov.

Uredništvo3 meseci

Poletje je tukaj in z njim tudi dopust, ki ga marsikdo že nestrpno pričakuje. Odklop od vsakodnevnih skrbi in službenih obveznosti je nujen, da se ponovno vrnemo v ravnovesje in napolnimo z energijo za lažje spopadanje s prihodnjimi izzivi in vsakodnevnimi obveznostmi.

Oglasno Sporočilo3 meseci

Odločitev, ali se letos podati na dopust v tujino ali ne, z zavarovanjem za tujino CORIS ni več težka, dobro zavarovanje pa lahko poskrbi, da se na dopustu izognete nevšečnostim in se tujine zares naužijete.

Oglasno Sporočilo3 meseci

Kljub težavam z zobmi in brezzobosti nam nasmeha ni potrebno skrivati, saj nas v zobozdravstvenem centru BK DENTAL čakajo zobni vsadki, ki so telesu prijazni in zagotavljajo doživljenjsko garancijo.

Oglasno Sporočilo4 meseci