Lajfstajl

Poletje je tukaj in z njim tudi dopust, ki ga marsikdo že nestrpno pričakuje. Odklop od vsakodnevnih skrbi in službenih obveznosti je nujen, da se ponovno vrnemo v ravnovesje in napolnimo z energijo za lažje spopadanje s prihodnjimi izzivi in vsakodnevnimi obveznostmi.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Odločitev, ali se letos podati na dopust v tujino ali ne, z zavarovanjem za tujino CORIS ni več težka, dobro zavarovanje pa lahko poskrbi, da se na dopustu izognete nevšečnostim in se tujine zares naužijete.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Kljub težavam z zobmi in brezzobosti nam nasmeha ni potrebno skrivati, saj nas v zobozdravstvenem centru BK DENTAL čakajo zobni vsadki, ki so telesu prijazni in zagotavljajo doživljenjsko garancijo.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Dolgo sem mislila, da se moje udobje v podstrešnem stanovanju začne in konča pri udobnem kavču, najnovejši kafetjeri in tisti res veliki kopalniški prhi, a ugotovila sem, da je za prijetno bivanje v mansardi potrebnega še marsikaj.

Oglasno Sporočilo3 meseci

Evropski simpozij hrane bo potekal novembra, so sporočili organizatorji. “Prihajajo največja svetovna kuharska imena in izjemni posamezniki s področja kulinarike, umetnosti in medijskega sveta, ki spreminjajo svet na bolje,” so ob tem dejali.

Uredništvo3 meseci

Poletna vročina je pogost razlog za resno poslabšanje zdravstvenega in funkcionalnega stanja starejših ljudi ter posameznikov, ki prejemajo zdravila za nižanje krvnega tlaka ali odvajanje vode. Strokovnjaki so tako pripravili priporočila, kako ravnati v še posebej vročih dneh.

Uredništvo3 meseci

Otroška koža nima lastnih zaščitnih mehanizmom, ki telesu pomagajo pri zaščiti pred škodljivim vplivom močnih sončnih žarkov. Zveza potrošnikov Slovenije je zato pripravila nekaj nasvetov, kako lahko otroško kožo zaščitimo pred soncem.

Uredništvo3 meseci

Zbrali smo nekaj pravil glede seksa v nedeljo, hranjenja računov in drugih. So tudi v vaši družini? Delite jih z nami.

Uredništvo3 meseci

Ta prikolica je ena najbolj zaželenih starodobnih prikolic za potnike na svetu. Opremljena je z najsodobnejšo tehnologijo.

Uredništvo3 meseci

Za prebivalstvo Slovenije je še vedno značilna t. i. zožena reprodukcija, kar pomeni, da se rodi premalo otrok, da bi se prebivalstvo obnavljalo po enostavni poti.

Uredništvo3 meseci

Če ste danes zjutraj kljub svetovnem dnevu brez hlačk te oblekli, je čas, da jih slečete. To zmanjšuje možnost vnetja, draženja, glivic, pri moških pa celo povečuje plodnost,

Uredništvo3 meseci