Lajfstajl

Po petih tednih preverjamo, kako sta se odrezala Jasmina in Luka, ki sta s pomočjo našega medija postala nagrajenca 5-tedenske vadbe pod strokovnim vodstvom trenerjev Bodifita. Rezultati so osupnili vse.

Vanja Čiček1 mesec

Brez vlage, brez plesni, brez alergij in z obilo svežega zraka so želje vsakega slovenskega doma, ki bi jih pod smrečico najraje pustili prav v hladnih dneh. Svež zrak pa lahko brez težav dosežemo še na drugačen način.

Oglasno Sporočilo1 mesec

Mistični in mogočni videzi gradov, skrivnosti, vonj po zgodovini in mnogih zgodbah, skrivnostih in neraziskanih poteh. Vas mika razvajanje za grajskimi zidovi?

Uredništvo1 mesec

Obiskali smo Sabino Repnik, hipnoterapevtko, ki se s hipnozo v Mariboru ukvarja že več let. Z različnimi tehnikami dostopa do podzavesti in odpravlja posledice vedenj, ki jih posamezniki želijo spremeniti. Razkrila je, kako hipnoza sploh deluje in ovrgla nekaj mitov, ki so v nas zakoreninjeni predvsem zaradi pop kulture.

Tjaša Lešnik1 mesec

Bralka je zaskrbljena, v tujih medijih je namreč zasledila objavo organizacije za varstvo potrošnikov, ki opozarja, da so v mleku Novalac PRE, ki ga uživa njena hčerka, najdene rakotvorne snovi. Kljub enaki serijski številki izdelka, pa v Sloveniji odpoklic zaenkrat ni bil javljen.

Tea Tošić Golob1 mesec

Barcaffèjevi strokovnjaki vedno znova razveseljujejo s kavnimi mešanicami, ki so pripravljene iz najboljših kavnih zrn.

Uredništvo1 mesec

45-letni Mariborčan je hrvaško publiko navdušil z izvedbo operne arije Nessun Dorma iz Puccinijevega Turandota.

Uredništvo1 mesec

Govorili smo z Mariborčanko Marino Popovič Frangež, ki je z nami delila neprecenljivo izkušnjo poroda na domu. Svoj pogled je zapisal tudi njen mož Matevž.

Tea Tošić Golob2 meseca

Zveza potrošnikov Slovenije je objavila odpoklic Alpske klobase Salamerija Alpija. V njej je bila najdena bakterija, ki je zelo nevarna.

Uredništvo2 meseca

Varovanje okolja sega na mnoga področja našega življenja, tudi na povsem intimno. Ste kdaj pomislili na to, da s kondomi, lubrikanti in plastičnimi seks igračkami lahko škodite okolju? A brez skrbi, izberete lahko tudi bolj okolju prijazne alternative.

Uredništvo2 meseca

Kdaj ste nazadnje zares dobro poskrbeli za svoj obraz in telo? Kaj ste nazadnje naredili, da bi vaš obraz bil videti svež in zdrav? Ne skrbite, če še niste, imate sedaj priložnost obiskati vrhunske strokovnjake, ki bodo skrbeli za vašo kožo z vrhunskimi tretmaji.

Uredništvo2 meseca