Lajfstajl

Različni prostori v mansardi zahtevajo različno stopnjo zaščite pred vplivi iz okolja. V skupini VELUX so ponudbo letos dopolnili s popolnoma novo roleto in tako zaokrožili nabor najučinkovitejših zunanjih senčil. Zdaj lahko res izberete tisto, ki bo za vaše potrebe najbolj primerna.

Oglasno Sporočilo1 mesec

Ko boste vse stvari dali na stran, se pravi vsa gospodinjska opravila in predvsem telefon, se posvetite le otrokom. Počnite nekaj z njimi, ne da razmišljate o drugih stvareh, ki jih morate postoriti.

Uredništvo1 mesec

Zagotovo poznate živila kot so kislo zelje, repa, kefir. V času epidemije pa so se marsikateri seznanili tudi s kruhom z drožmi. Ali veste, zakaj so ta živila tako koristna za naše zdravje?

Ana Lah1 mesec

V bivšem Mercator centru v Mariboru je vrata odprla nova trgovina Trakiza, ki obiskovalcem ponuja veliko izbiro zaščitne opreme, vse do 6. septembra pa bodo izdelki na voljo po znižanih cenah.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Sendvič generacija. Ne, to niso tisti, ki s sendviči tekajo naokoli in prisegajo, da je sendvič najboljši obrok pod soncem. »Sendvič generacija« ali »vmesna generacij« so otroci baby boom obdobja, torej rojeni nekje v letih med 1955 in 1980, zanje pa je značilno, da so ujeti med skrbjo za svoje odraščajoče otroke in ostarele starše.

Uredništvo2 meseca

Preden se po dopustu vrnete v službo ali v šolo, si privoščite še eno zdravo razvajanje in novim izzivom naproti zakorakajte z zdravimi, bleščeče belimi zobmi. Zanje bo s kar 20-odstotnim popustom na vse storitve poskrbela vrhunska in enkratna zobozdravnica Bojana Debeljak Danielov.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Zakaj bi morali na zabavah kuhati, streči in delati, če pa lahko vse pripravimo vnaprej in se kasneje dejansko zabavamo skupaj s povabljenimi? Predstavljamo vam drugačen pogled, ki bo olajšal organizacije družinskih piknikov in zabav.

Ana Lah2 meseca

Finančna branža je ena najzahtevnejših na svetu, saj je produktov, naložb vseh vrst in personaliziranih rešitev za vsakega uporabnika res ogromno. Če k obsežnim in raznolikim možnostim varčevanja in bogatenja premoženja, dodamo še splošno zapletenost finančnega sveta, se “navadnim smrtnikom” razmišljanje o osebnih financah po navadi ustavi.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Velikokrat lahko beremo in poslušamo, da se kot družba staramo in da to postaja družbeni problem – tako z ekonomskega kot tudi socialnega vidika. Seveda je to tudi problem ljudi, ki se – starajo. In pri katerih letih se začnemo starati? In kdaj smo stari?

Uredništvo2 meseca

Delovna okolja so do zaposlenih vedno bolj zahtevna. Delo zahteva poleg nekaterih fizičnih obremenitev tudi duševne.

Uredništvo2 meseca

Izsušeni, pobledeli in od sonca ter slanega morja slamnati lasje so zadnja stvar, ki si jo želimo, ko se vračamo z dopusta. Da se take ne odpravimo v službo ali šolo, poskrbijo spretne roke strokovnjakinj Modnega frizerstva Weis. S posebno metodo striženja s strojčkom pa bo dolžina las ostala popolnoma enaka.

Oglasno Sporočilo2 meseca