Lajfstajl

Pandemija bolezni COVID-19 je postala po celem svetu eden največjih izzivov sodobnega časa, s katerim se soočajo posamezniki, družba in delovne organizacije. Delovna okolja so v preteklih mesecih zaznamovali pojavi kot so nenadna sprememba procesa dela, novo nastala tveganja na delovnem mestu, delovna negotovost zaposlenih ter izzivi zagotavljanja varnosti in zdravja pri delu.

Uredništvo2 meseca

Ko nastopi zdravstvena težava ali pride do poškodbe, je potrebno ukrepati takoj. Ne čez leto in pol oziroma kolikor lahko znaša trenutna čakalna doba za določenega specialista ali zdravstveni poseg.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Poletne počitnice so najlepši čas v letu, ki ga namenimo za skupni oddih, sprostitev in nova doživetja.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Slovenski gostinci in turistični delavci so si že leta prizadevali, da bi v Slovenijo prišel znameniti kulinarični vodnik Michelin, to se je zdaj tudi uresničilo.

Uredništvo2 meseca

V hotelih so uvedli pravila, sprejeta z namenom zajezitve epidemije covida-19. Sobo si lahko delijo le člani iste družine, sicer pa lahko v vsaki sobi biva le po ena oseba.

Uredništvo2 meseca

Znano je, da se med telesnim stikom sprošča hormon oksitocin, t.i. hormon ljubezni. Vendar so znanstveniki opozorili, da so bili njihovi poskusi z objemanjem prekratki, da bi to ugodje lahko pripisali delovanju tega hormona.

Uredništvo2 meseca

Zoran Strnad se je pred tremi leti preselil v Nemčijo misleč, da gre za kratkoročni načrt, a se je našel v Nemčiji, kjer ostaja. Zadovoljen je s tamkajšnjim sistemom, srečen je, in kot pravi, se je znašel v pravem času, na pravem mestu.

Tea Tošić Golob2 meseca

Letošnji teden restavracij bo potekal le v poletnem roku. Predstavilo se bo več kot 100 restavracij, od navedenih tudi restavracije iz Maribora in okolice.

Uredništvo2 meseca

Preverili smo kakšne so partnerjeve slabosti glede na njihovo astrološko znamenje.

Uredništvo2 meseca

Obstaja več indikatorjev, da ste nadpovprečno inteligentni. A nekateri niso tako očitni. 

Uredništvo2 meseca

Življenje se počasi vrača v stare tire, ostaja pa le ena težava – kako hitro priti do dobrega zobozdravnika? Odlična rešitev z brezplačnim prvim pregledom je zato obisk pri strokovnjakinji za čudovite zobe v ordinaciji B.D.D. Dental.

Oglasno Sporočilo2 meseca