Lajfstajl / Stran 2

Smrčanje je dolgo veljalo za motnjo, ki jo “proizvajajo” moški, a nova raziskava je pokazala, da med spoloma ni razlik niti med intenzivnostjo niti med pogostostjo smrčanja.

Uredništvo3 tedni

Psi so v večini evropskih držav predvsem hišni ljubljenčki, so pa med njimi tudi taki, ki potrebujejo pomoč. Hrti, vzrejeni za lov in pasje dirke, pogosto živijo v slabih pogojih, ko pa odslužijo svojemu namenu, jih pogosto zavržejo, mnoge tudi evtanazirajo. V Sloveniji pred žalostno usodo vsako leto s posvojitvijo rešijo na desetine hrtov.

Uredništvo3 tedni

Nevarnost snežnih plazov v visokogorju večjega dela naših gora je nad nadmorsko višino okoli 1700 metrov trenutno znatna, tretje stopnje, nižje pa zmerna, druge stopnje., je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Uredništvo3 tedni

Ljudje, ki pogosto zamujajo so v življenju velikokrat bolj uspešni in pogosto živijo dlje od ljudi, ki so nori na red in disciplino.

Uredništvo3 tedni

Tudi letos so ljubitelji centrov dobrega počutja izbirali wellness centre, ki so jih najbolj navdušili z urejenostjo in ponudbo.

Uredništvo3 tedni

Projekt, ki ga podpirata Republika Slovenija in Evropski sklad za regionalni razvoj je zaživel v Komendi.

Uredništvo3 tedni

Luka Dončić, trenutno eden največjih košarkarskih zvezdnikov na svetu, bo v Sloveniji začel z novim projektom. V svet bo lansiral svojo osebno kolekcijo oblačil, ki jih bodo izdelovali v Lenartu.

Tjaša Lešnik3 tedni

Moški so se odrezali prav dobro, ženskama pa ni šlo najbolje. Sploh Gaji se je večkrat izmuznil wakeboard in sup.

Vanja Čiček4 tedni

Ponudba fotografov je v Sloveniji velika, najti tistega pravega je lahko dolgotrajen proces, a z novo plaftormo WishCAM se lahko iskanje precej olajša.

Karin Kočevar4 tedni

V teh dneh zaužijemo večjo količino jajc kot navadno. Pa ste vedeli, da nas večina počne ključno napako pri shranjevanju le-teh?

Uredništvo4 tedni

Med vsemi državljani ni moč najti priimka Potica, Jajce ali Šunka – je pa bilo lani 40 Šunkarjev.

Gabrijel Toplak4 tedni