Lajfstajl

Ko nastopi zdravstvena težava ali pride do poškodbe, je potrebno ukrepati takoj. Ne čez leto in pol oziroma kolikor lahko znaša trenutna čakalna doba za določenega specialista ali zdravstveni poseg.

Oglasno Sporočilo3 tedni

Poletne počitnice so najlepši čas v letu, ki ga namenimo za skupni oddih, sprostitev in nova doživetja.

Oglasno Sporočilo4 tedni

Konec junija bo v Logarski dolini potekal duhovno navdahnjen kamp, ki obiskovalcem obljublja osebnostne spremembe na vseh ravneh.

Uredništvo4 tedni

V hotelih so uvedli pravila, sprejeta z namenom zajezitve epidemije covida-19. Sobo si lahko delijo le člani iste družine, sicer pa lahko v vsaki sobi biva le po ena oseba.

Uredništvo4 tedni

Znano je, da se med telesnim stikom sprošča hormon oksitocin, t.i. hormon ljubezni. Vendar so znanstveniki opozorili, da so bili njihovi poskusi z objemanjem prekratki, da bi to ugodje lahko pripisali delovanju tega hormona.

Uredništvo4 tedni

Zoran Strnad se je pred tremi leti preselil v Nemčijo misleč, da gre za kratkoročni načrt, a se je našel v Nemčiji, kjer ostaja. Zadovoljen je s tamkajšnjim sistemom, srečen je, in kot pravi, se je znašel v pravem času, na pravem mestu.

Tea Tošić Golob4 tedni

Letošnji teden restavracij bo potekal le v poletnem roku. Predstavilo se bo več kot 100 restavracij, od navedenih tudi restavracije iz Maribora in okolice.

Uredništvo1 mesec

Preverili smo kakšne so partnerjeve slabosti glede na njihovo astrološko znamenje.

Uredništvo1 mesec

Obstaja več indikatorjev, da ste nadpovprečno inteligentni. A nekateri niso tako očitni. 

Uredništvo1 mesec

Življenje se počasi vrača v stare tire, ostaja pa le ena težava – kako hitro priti do dobrega zobozdravnika? Odlična rešitev z brezplačnim prvim pregledom je zato obisk pri strokovnjakinji za čudovite zobe v ordinaciji B.D.D. Dental.

Oglasno Sporočilo1 mesec

S svojimi čudežnimi rokami, ki so že mnogim pomagale do izboljšanja počutja in zdravja, se v Maribor ponovno vrača priznani ruski energoterapevt Maskim Osipov. Na svoji poti beleži zavidanja vredne rezultate pri odpravljanju težav, med njimi odpravlja tudi bolečine v križu in hrbtenici, išias, hernijo, predvsem pa pomaga tudi pri vzpostavitvi odličnega imunskega sistema, tako se telo lažje bori proti virusnim in drugim obolenjem.

Oglasno Sporočilo1 mesec