Lajfstajl

Finančna branža je ena najzahtevnejših na svetu, saj je produktov, naložb vseh vrst in personaliziranih rešitev za vsakega uporabnika res ogromno. Če k obsežnim in raznolikim možnostim varčevanja in bogatenja premoženja, dodamo še splošno zapletenost finančnega sveta, se “navadnim smrtnikom” razmišljanje o osebnih financah po navadi ustavi.

Oglasno Sporočilo3 tedni

Velikokrat lahko beremo in poslušamo, da se kot družba staramo in da to postaja družbeni problem – tako z ekonomskega kot tudi socialnega vidika. Seveda je to tudi problem ljudi, ki se – starajo. In pri katerih letih se začnemo starati? In kdaj smo stari?

Uredništvo3 tedni

Delovna okolja so do zaposlenih vedno bolj zahtevna. Delo zahteva poleg nekaterih fizičnih obremenitev tudi duševne.

Uredništvo3 tedni

V petek, 4. 9. 2020, bo na Cafovi ulici potekal festival Ulični festival lokalne hrane.

Uredništvo4 tedni

V današnjem času življenje teče tako hitro, da si težko vzamemo čas za stvari, ki so najpomembnejše. Obstaja dosti načinov preživljanja prostega časa, ki niso najboljši za nas. Tu in tam pa se lahko posvetimo še kakšnim aktivnostim, ki nas bodo na dolgi in kratki rok naredile srečnejše.

Maruša Lubej4 tedni

Kalorije lahko kurimo na nešteto načinov. Najlažje to storimo z rekreacijo in zdravo prehrano. Ker pa ljudje ves čas iščejo načine, da bi težo izgubili brez odvečnega truda, smo za vas pripravili nekaj nenavadnih načinov, ki naj bi pri tem pomagali.

Uredništvo4 tedni

Ko se začnete spopadati z boleznijo, slabim počutjem ali malodušjem, se je v vašem telesu mogoče nabralo preveč stresa. Ta povzroča prekinitve pretoka energije po telesu, kar prinaša različne posledice.

Oglasno Sporočilo4 tedni

Ker je njeno delo precej bolj prilagodljivo, sta se s partnerjem odločila, da on nastopi porodniški dopust. Priznala pa nam je, da čeprav včasih zgleda vse super in bleščeče, včasih temu ni tako. Zaupala nam je tudi poletni make-up trik.

Tea Tošić Golob1 mesec

Bled je s svojo lego več kot idealno izhodišče za kolesarjenje in odkrivanje okoliških hribov.

Oglasno Sporočilo1 mesec

V preteklih letih je bil razvoj usmerjen predvsem v fosilna goriva, ki postajajo vse dražja, in toplotne črpalke. Pri obeh naštetih virih je začetna naložba zelo visoka, potrebni so redni servisi, hkrati pa za ogrevanje potrebujemo grelna telesa ali pa moramo investirati v talno gretje.

Oglasno Sporočilo1 mesec

Vroči poletni dnevi so tisti, ko nemalokrat iščemo hitro osvežitev, senco ali ohladitev. Letos se hladimo in obenem razvajamo naše brbončice s prav posebno pijačo, ki je lahko tudi sladica in je nedvomno hit letošnjega poletja.

Uredništvo1 mesec