Lajfstajl

BODIFIT organizacija in BODIFIT PROGRAM sta zelo razširjena in čvrsto usidrana po vsej Sloveniji.

Oglasno Sporočilo2 tedna

Espresso? Cafe Late? Irish Machiato? Ali bi se raje prepustili eksotičnim okusom kave Single Origin?

Uredništvo2 tedna

Če ste med nesrečneži z večno hladnimi rokami, ki komaj čakate, da pride poletje in se vam ne bo treba greti nad štedilnikom in ob partnerju, potem bi bilo dobro vedeti, kaj so sprožilci takšnega stanja.

Uredništvo2 tedna

Praznične luči so v Beogradu prižgane kar tri mesece. Mesto je obiskala tudi Mariborčanka Tjaša, ki nam je posredovala fotografije praznično okrašenega mesta. Kako je videti, si lahko ogledate v fotogaleriji.

Tea Tošić Golob2 tedna

Center ponovne uporabe (CPU) je uredil stanovanje v stilu 70. in 80. let prejšnjega stoletja.

Uredništvo3 tedni

Pred vrati je zimski čas in ljubitelji zimskih športov se že veselijo prvega spusta po zasneženih strminah.

Uredništvo3 tedni

Hotel bodo odprli v naslednjem letu, zraven tematske ureditve celotnega kompleksa pa bodo ponujali tudi čarobne obroke, navdahnjene s priljubljenim lešnikovim namazom.

Uredništvo3 tedni

Poklici in delovna okolja se spreminjajo hitreje kot v preteklih obdobjih, kar je posledica družbenih in demografskih sprememb, tehnološkega razvoja, kot tudi usihanja naravnih virov. Zaradi avtomatizacije veliko delovnih mest v prihodnosti ne bo več potrebnih, bodo pa hkrati nastala mnoga nova.

Uredništvo3 tedni

Na letalski konvenciji v Nanchangu so bili ljudje priča fascinantnim prizorom.

Uredništvo3 tedni

Prihajajo praznični dnevi in čas za uresničevanje želja. V Europarku Maribor bodo zato že v novembru za obiskovalce pripravili prav posebno doživetje – Polno noč popustov ali Late Night Shopping.

Oglasno Sporočilo3 tedni

Instagram je že pred meseci napovedal drastičen ukrep, ki bo na prste stopil prav tistim, ki s pomočjo Instagrama skrbijo za lastno samopromocijo. Ponekod po svetu in tudi pri nekaterih slovenskih uporabnikih je namreč ukinil všečke.

Uredništvo4 tedni