Lajfstajl

Ste danes zvečer dogovorjeni z družbo pa bi rabili dodatno popestritev? Ponujamo vam nekaj idej za igre, ki bodo zagotovo dvignile razpoloženje.

Uredništvo3 tedni

Danci ob novem letu razbijejo kar nekaj krožnikov, Kitajci svoja vrata obarvajo v rdeče, irska tradicija je udarjanje s kruhom ob steno, kar bi naj odgnalo zle duhove.

Uredništvo3 tedni

Ste vedeli, da so imeli nekdaj tudi otroci svoj praznik v decembru? Da, a bil je dokaj nasilen, čeprav pozitiven. Na ta dan so se namreč maščevali odraslim za vse prejete udarce.

Uredništvo3 tedni

O prazničnih dneh, polnih daril, dobre hrane, prijetnih druženj in okrašenih domov je težko reči kaj slabega, pa vendar se prav vsi ne bi strinjali. Takoj po praznikih gotovo oporeka vsaj naša prebava, ki novo leto začne z obilico težke, sladke in nezdrave hrane. Težave zaradi prazničnega (pre)najedanja pa je letos mogoče ublažiti ali pa se jim celo povsem izogniti.

Oglasno Sporočilo4 tedni

Jedi z veliko kalorijami imajo majhen volumen, želodec se z njimi ne napolni zlahka, zato želodčna in črevesna stena ne pošljeta signala, da sta polna. Zaradi tega naravni občutek sitosti zataji.

Uredništvo4 tedni

Predstavljamo vam 10 filmov, ki si jih morate nujno pogledati na božični večer ali v času praznikov.

Uredništvo4 tedni

Predstavljamo vam recept za veganski biftek, ki je zelo podobnega okusa in izgleda kot standarden mesni biftek. Vaši prijatelji sploh ne bodo opazili razlike!

Uredništvo4 tedni

Mariborčanka Mateja je z nami delila svoje spomine na prav posebno noč. Gre za enega najlepših trenutkov v njenem življenju – zaroko.

Tea Tošić Golob4 tedni

Če vam doma primanjkuje sestavin za peko peciva in sladic, obstaja nekaj preprostih receptov, pri katerih potrebujete samo 3 sestavine.

Daniela Leskovar4 tedni

V poplavi zimzelenih božičnih popevk ustvarili alternativno lestvico, na kateri s Christmas Lullaby kraljuje Shane MacGowan.

Uredništvo4 tedni

Ste v skrbeh in pod stresom zaradi prazničnega obdarovanja? Potem ste, tako, kot jaz, eden izmed 56-odstotkov ljudi, ki decembra doživljajo stres ravno zaradi nakupovanja daril. Naj vam zaupam skrivnost….

Oglasno Sporočilo4 tedni