Lajfstajl / Stran 2

Zamenjala bo Katjo Gönc, ki je bila vpletena v afero, v kateri naj bi vplivala na izbiro ponudnika vin v karnevalni dvorani.

Uredništvo3 tedni

Zabaven izlet za vso družino ali okusno kulinarično doživetje okusov prvovrstnih jedi in vin sosednjih držav? Zakaj pa ne kar oboje?

Uredništvo3 tedni

Če vam na dopustu v tujini na ulici ponujajo poslikavo kože s črno kano, se jim raje na široko ognite.

Uredništvo3 tedni

V poletni vročini se ponavadi raje izognemo pripravi hrane v pečici, neradi tudi kuhamo obroke, ki s pripravo vzamejo veliko časa. Poiskali smo nekaj idej, kako s čim manj truda in dodatne toplote pripravimo okusne in zdrave jedi.

Uredništvo4 tedni

So najbolj natančne in kritične, a znajo biti zelo zelo tečne. Če jih boste razočarali, tega nikoli ne bodo pozabile. Želijo spremeniti ljudi okoli sebe in ogromno pričakujejo.

Uredništvo4 tedni

Po mnenju pristojnih dva zbirna centra zadostujeta za urbano območje velikosti Mestne občine Maribor.

Gabrijel Toplak4 tedni

Kdaj ste nazadnje zares dobro poskrbeli za svoj obraz in telo? Kaj ste nazadnje naredili, da bi vaš obraz bil videti svež in zdrav? Ne skrbite, če še niste, imate sedaj priložnost obiskati vrhunske strokovnjake, ki bodo skrbeli za vašo kožo z vrhunskimi tretmaji.

Uredništvo4 tedni

Redek pojav v vesolju naj bi prinesel veliko slabe energije, to pa bo vodilo do sporov, šumov v komunikaciji in splošne razdražljivosti.

Uredništvo4 tedni

Mariborčanka, ki spodbuja k zdravemu in aktivnejšemu načinu življenja, svojo pot nadaljuje v Londonu. Pravi, da ji načrtov na zmanjka.

Uredništvo1 mesec

Splet je zaokrožil posnetek, v katerem naj bi v južni Koreji poskrbeli za najbolj srhljiv “prosti pad”, kar si jih lahko zamislite.

Uredništvo1 mesec

Doktorica veterine Natalija Hercog Gerbec pojasnjuje, zakaj psu nikakor ne smemo dovoliti, da pije morsko vodo.

Vanja Čiček1 mesec