Lajfstajl / Stran 2

Swingerji iz znane plaže v Rovinju so se zaradi prepovedi javnega seksa preselili na drugo lokacijo, kjer mirno nadaljujejo s svojimi mesenimi razvadami.

Uredništvo3 tedni

Na POP TV se vrača resničnostni šov Kmetija, v katerem bo za 50.000 evrov nagrade tekmovalo 19 kandidatov, med njimi tudi Mariborčan.

Uredništvo3 tedni

Jesen je pred vrati, dnevne svetlobe bo znova vedno manj, naši otroci pa bodo znova precej več v svojih sobah. Izvedite, zakaj je tako dragocena kakovostna naravna osvetlitev in jim razsvetlite pod do šolskega uspeha.

Uredništvo4 tedni

Preverite kakšen učinek ima kozarec rdečega vina na naše telo.

Uredništvo3 tedni

Želite opremiti nov dom, ali si enostavno želite spremembe, ki jo bodo opazili tudi vaši prijatelji in družina.

Uredništvo4 tedni

V vasi blizu Kamnika so postavili ogromen “Kip svobode”, ki močno spominja na Donalda Trumpa. Ogromen kip bodo v soboti premierno otvorili v vasi Sela pri Kamniku, obljubljajo veliko presenečenje v drobovju kipa.

Vanja Čiček4 tedni

Nekateri starši otroke izobražujejo sami. Šolanje na domu omogoča šolska zakonodaja, v praksi pa izvaja od leta 2004. Od takrat število otrok, ki se šolajo na domu, vsako leto nekoliko naraste. Danes se na domu po podatkih ministrstva za izobraževanje šola že 332 otrok. Starši prednost takšnega šolanja vidijo v urniku, ki se prilagaja otroku.

Uredništvo4 tedni

Kot je dejal, je najlepši občutek, videti kako se stranka počuti na koncu ličenja. Na Instagramu mu sledi več kot 300 tisoč sledilcev, številka pa se pospešeno viša.

Uredništvo4 tedni

Agencija potrebuje pristne Štajerce z igralskim talentom. Se morda prepoznate? Prijavite se!

Uredništvo4 tedni

26. avgusta obeležujemo svetovni dan psov, tako da danes svojih kosmatincev ne pozabite še dodatno razvajati.

Uredništvo4 tedni

Konec meseca se bo na Trgu Leona Štuklja že tretjič ustavila turneja ulične hrane, ki pa letos napoveduje veliko raznolikosti in novosti.

Uredništvo4 tedni