Lajfstajl

Pri ocenjevanju so upoštevali 24 parametrov.

Uredništvo2 tedna

V Avstraliji so odkrili novo in “redko” vrsto orjaškega pajka. Veliki osemnožni pajek je tako velik, da so ga poimenovali “Euoplos dignitas”, kar v latinščini pomeni dostojanstvo, ki odraža to impresivno velikost in naravo pajka.

Uredništvo2 tedna

Ob prihajajočem materinskem dnevu bodo omamnega presenečenja zagotovo vesele tudi vse mame.

Oglasno Sporočilo2 tedna

Iz predala izbrskajte svoj življenjepis, iz omare pa najbolj čisto srajco, saj vas morda kmalu čaka zaposlitveni razgovor. Preverite, katero delovno mesto je prav za vas in se čimprej prijavite!

Uredništvo2 tedna

MEGA računalniki so znana blagovna znamka Slovenskih računalnikov sestavljenih iz najkakovostnejših komponent priznanih proizvajalcev kot so Kingston na področju spominskih modulov, Samsung na področju SSD diskov, ASUS, MSI in GIGABYTE na področju matičnih plošč ter INTEL na področju procesorjev!

Oglasno Sporočilo2 tedna

Živite v okolici Maribora? Se vam je zgodila prometna nesreča, ste se poškodovali ali razmišljate o osebnem stečaju? Podjetje poraVnava že več kot dve desetletji zagotavlja, da ste varni v objemu njihovih strokovnjakov.

Oglasno Sporočilo2 tedna

Zakaj bi se umivali »ročno«, če gre »strojno«…

Uredništvo2 tedna

Mnoge nosečnice zanima, ali so umetni nohti med nosečnostjo lahko škodljivi zdravju in razvoju ploda.

Uredništvo2 tedna

17. marec je svetovni dan spanja, gre za ozaveščanje o pomenu količine in kvalitete spanja na naše vsakdanje življenje. Vsako leto sta prav tako določena slogan in tema tega dne.

Uredništvo2 tedna

Večina nas ledvicam in njihovemu delovanju ne posveča dovolj pozornosti, vsaj ne dokler nas nase ne opozorijo z bolečino, čeprav statistika kaže, da se s kronično ledvično boleznijo spopada kar desetina prebivalstva.

Oglasno Sporočilo2 tedna

Pomlad je tu in z njo velikonočni prazniki, zato se bomo kmalu lahko prepustili sproščenemu druženju in obujanju tradicije s svojimi najdražjimi. Po dolgi in mrzli zimi si namreč zaslužimo oddih in pravo razvajanje, ki nam bo pomagalo napolniti baterije ter se pripraviti na prihajajoče sončne dni.

Oglasno Sporočilo2 tedna