Nova kuhinja za večino ni le projekt desetletja, ampak naložba v več kulinaričnih desetletij. Če je spalnica zatočišče in dnevna soba središče, je kuhinja duša vsakega doma, saj razkriva največ o tistih, ki tam živijo.

Naj bo kuhinja čisto po vašem okusu

Moderne linije, rustikalni slog ali pomirjujoča, enostavna klasika – izbrani stil kuhinje namiguje o tem, kakšne so naše navade, življenjski slog  in celo vrednote. Nostalgiki in romantiki si pogosteje omislijo rustikalno kuhinjo z več lesenimi površinami, tisti s hitrejšim življenjskim tempom pa običajno raje stavijo na moderne linije in materiale, ki so bolj preprosti za vzdrževanje. Tradicionalisti medtem vztrajajo pri klasičnih, čim bolj nevtralnih linijah, in se neradi ozirajo na trenutne stilske trende.

Kuhinje so si v zadnjih letih izborile vidnejše mesto v domu, saj kuhanje oziroma priprava hrane ni več samo rutinska obveznost, ampak hobi, ki ga z veseljem negujemo in pri tem vključujemo čim več članov gospodinjstva. Kuhinja tako ni več samo delovna postaja za optimizacijo časa priprave hrane, ampak prostor, kjer skupaj kuhamo, se družimo, delamo in se pogovarjamo. Temu so prilagojene tudi sodobne arhitekturne rešitve, funkcionalni kuhinjski elementi, posoda in moderni kuhinjski pripomočki.

Pestra paleta možnosti

Široka ponudba kuhinj v Lesnini zagotavlja, da je zadoščeno najrazličnejšim okusom in potrebam. Lahko izbiramo med živahnimi ali nevtralnimi barvnimi toni, pisan spekter možnosti pa se ponuja tudi pri izbiri materialov. Zaprte ali odprte police, električni ali plinski štedilniki, vgradni ali samostoječi hladilniki, dilem pri opremljanju nove kuhinje je veliko, a v resnici predvsem zato, ker obstaja nešteto rešitev, s katerimi si lahko ustvarite prostor povsem po vašem okusu.

Medtem, ko v majhnih kuhinjah s pomočjo sodobnih rešitev poskrbimo za maksimalen izkoristek prostora, pa so stanovanjih z velikimi kuhinjami priljubljeni razkošni kuhinjski otoki, s katerimi ustvarimo dodatno delovno površino, sploh v gospodinjstvih, kjer se veliko kuha. Med bolj zaželenimi elementi pa so tudi kuhinjski bari, ki so v večini sodobnih kuhinj nadomestili jedilnico. Za majhne kuhinje je zagotovo popolna rešitev blok kuhinje, izbirate lahko med pestro ponudbo.

 

Od sanj o novi kuhinji do sanjske kuhinje

V Lesnini vam pomagajo do vaše sanjske kuhinje, v samo treh preprostih korakih. Z vami so od ideje do izvedbe, tako ste lahko sami popolnoma brez skrbi.

Napravite izris svoje sanjske kuhinje s 3D spletnim načrtovalcem kuhinje in načrte pošljite usposobljenim svetovalcem v Lesnini. SKUPAJ BOSTE NAŠLI POPOLNO REŠITEV!

Udobno planiranje doma

Si želite, da bi lahko dobili realen vpogled v vašo kuhinjo po meri še preden obiščete prodajalca? Če vam oblikovanje predstavlja priložnost za nove ideje pri postavitvi elementov in izgleda duše vašega doma, postanite kuhinjski oblikovalec! Spletni načrtovalec 3D kuhinje vam bo pomagal pri oblikovanju vaše kuhinje iz sanj kar pri vas doma. Na preprost način lahko sami izdelate prve načrte za različne modele kuhinjskih nizov in ostalih komponent ter jih pošljete in uskladite z usposobljenimi svetovalci v Lesnini.

Svetovanje v poslovalnici

Ali ste brez načrtov ali oblikovalskih želja? S tem ni popolnoma nič narobe. Če ste šele v prvi fazi nakupa in se ne morete odločiti med barvami in stili, vas v Lesnini z veseljem popeljejo v pester svet kuhinj, saj je nadvse pomembno, da ugotovite, kaj vam je všeč. Skupaj z vami so bodo svetovalci pripravljeni uresničiti vašo idejo. Na podlagi vaših izrisov in njihove ponudbe boste skupaj našli popolno rešitev za vašo kuhinjo. Prvi koraki do vaše sanjske kuhinje so zagotovo najpomembnejši.

Dostava in montaža

Da bi zagotovili, da pri namestitvi vaše nove kuhinje vse poteka kot po maslu, poskrbijo tudi za dostavo, montažo in plačilo na obroke.