Se še spomnite videa “Kam gre belil zajček” , ki se je bliskovito razširil po družbenih omrežjih, na youtubu pa si ga je ogledalo dobrih 700.000 ljudi? To se je zgodilo s parom, ki ga je posnel.

Se še spomnite videa “Kam gre belil zajček” , ki se je bliskovito razširil po družbenih omrežjih, na youtubu pa si ga je ogledalo dobrih 700.000 ljudi? Spomnimo, v videu iz leta 2014, je nastopil mlad par, ki sedi za računalnikom. Partner svojo izbranko sprašuje “kam je šel beli zajček.” Čeprav njej ni jasno, o kakšnem zajčku je tu govora, on nadaljuje z enakim vprašanjem, dokler je ni povsem spravil ob živce.

V petih letih sta si ustvarila veliko družino

Več kot pet let pozneje se je par ponovno oglasil na strani youtube, saj so komentarji pod famoznim videom polni ugibanj, če je par še skupaj ali sta se že razšla. Vsa ta leta pozneje par razlaga, da sta v petih letih dobila kar tri otroke, četrti pa je že na poti. Prav zato nista imela več časa za snemanje novih videov. V spodnjem videu odgovarjata na številne komentarje glede njunega razmerja.