Nenavadni trendi prav tako obstajajo v svetu hišnih ljubljenčkov, enega od teh predstavljamo tudi mi. Če gre za simpatičen okras ali mučenje živali, pa presodite sami.

Pasja pedikura, vir: Instagram/Princesspawdicure

V času interneta se novi trendi širijo s svetlobno hitrostjo in ni potrebno veliko, da ljudje na različnih delih sveta počnejo isto. Očitno je tako tudi, ko gre za domače živali.

Pobarvano krzno, frizura, plašček?

Mnogi lastniki svoje hišne ljubljenčke odevajo v različna oblačila, plaščke, puloverje in podobno, nekateri jim pletejo kitke in barvajo krzno, spet drugi pa so iznašli še en način, kako svojega domačega prijatelja narediti edinstvenega. Lakiranje nohtov. Na družbenih omrežjih so se pojavile fotografije lastnic in njihovih ljubljenčkov, pri čemer so imeli obojni ujemajoče pobarvane nohte.

Ujemajoči nohti, vir: Facebook/Angie an Yvie

Nikar s svojim lakom

Nekateri so ostro obsodili takšno ravnanje, a strokovnjaki so povedali, da uporaba primernega laka, ki je namenjen zgolj živalim in ne vsebuje nevarnih kemikalij, vašemu ljubljenčku ne bo škodila. Pasja pedikura očitno postaja nova tržna niša, mnogi pa se kljub temu ne strinjajo in vsakršno krašenje živali označujejo za povsem nepotrebno.

Ste za pasjo pedikuro? Vir: Instagram/Princesspawdicure