Na nedavnem nastopu America’s Got Talent je z nenavadno, a brilijantno potezo navdušil 24-letni Andy Rowell iz Iowe. Četudi ni storil skorajda ničesar, je požel stoječe ovacije in se gladko uvrstil v naslednji krog.

24-letni Američan Andy Rowell iz Iowe je pred dvema tednoma z zmagovalnim, inovativnim pristopom karaok zaslužil stoječe ovacije v dvorani. Voditelj oddaje ga je pred nastopom opozoril, da Simon Cowell, zloglasni žirant, ki s svojo kritiko zavrne mnoge nastopajoče, ni ravno velik navdušenec karaok. A Rowell se ni dal, pojasnil je, da upa, da bo s svojim glasom omajal Cowella in spremenil njegovo perspektivo. 24-letnik se je označil za pevca, ki se redno udeležuje karaok barov, saj da ga petje poživlja.

A na koncu se je izkazalo, da je gospodič Rowell pravi komedijant, saj stoječih ovacij sploh ni dosegel zaradi glasu, ampak smisla za humor. Oziroma, vsaj upajmo, da se je šalil. Ko je na koncu dobil s strani žirije štirikrat DA, je deloval dokaj zmedeno, ob vprašanju voditelja, če že ima v mislih drug komad, pa je prestrašeno dejal le, da mora iti. In prosto po Prešernu odkorakal ter dobesedno pobegnil pred kamero.

Video si je le v dveh tednih ogledalo dobrih 6 milijonov ljudi, ki so med komentarji izrazili mešane občutke. Nekateri so bili navdušeni nad igrano karto nerodnega tipa, ki je navzlic učinku s strani publike uspel ohraniti povsem resen izraz na obrazu. Spet drugi so kritizirali nastop, češ kako si je lahko s tem prislužil takšno navdušene s strani žirantov.