Nakupovalno središče Europark bo že šestič na stežaj odprlo vrata vsem umetnikom in ljubiteljem ustvarjanja.

Nakupovalno središče Europark bo že šestič na stežaj odprlo vrata vsem umetnikom in ljubiteljem ustvarjanja. Od ponedeljka, 12. marca, do sobote, 17. marca 2018, bo namreč potekal 6. Europarkov kreativni teden z Artom, ki je odlična priložnost za širjenje ustvarjalnega znanja in prijetno druženje.

Največji ustvarjalni dogodek v Sloveniji bo pod vodstvom priznanih domačih in tujih umetnikov ponudil številne navdihujoče delavnice. Predstavili bodo najnovejše trende in atraktivne tehnike, s katerimi lahko iz raznovrstnih materialov izdelate unikatne kose nakita, ustvarjate čudovite voščilnice za različne priložnosti, lahko se naučite izdelati mozaik, uporabljati inovativno tehniko scrapbooking ali ustvarite marsikatere druge edinstvene izdelke.

Delavnice so plačljive, prijave na spletu

Europarkov kreativni teden z Artom, na katerem se bodo prepletale modnost, ustvarjalnost in sodobnost, je namenjen tako popolnim začetnikom kot tudi izkušenim umetnikom ter strokovnjakom iz vse Slovenije in bližnjih držav. Delavnice so plačljive, prijavite pa se lahko na spletni strani www.bead.si.

Tudi letošnji Europarkov kreativni teden z Artom bo odlična priložnost, da obnovite in nadgradite svoje ustvarjalno znanje ter se v prijetnem in sproščenem vzdušju družite s priznanimi ustvarjalci ter drugimi udeleženci.