Ste vedeli, da se prav v Mariboru nahaja največji raj za vaše malčke, ki se razprostira na kar 2000 m2 pokritih in 2500m2 zunanjih površin? Si predstavljate veselje vašega otroka v bazenu s penicami, pri spuščanju po neskončnih toboganih in obešanju po različnih igralih in igranju različnih igric z animatorji? Kaj pa trenutek, ko vaš malček zagleda živega Bumbarja – nadvse posrečeno maskoto?

Za vas smo pripravili nekaj izvrstnih idej, kako s svojimi malimi nadobudneži preživeti nepozabno prosto popoldne. Ste že kdaj izkusili piknik z alpakami? Raziskovali podzemne rove kar 700 metrov pod zemljo? Kaj pravite na zanimivo pustovščino, v kateri vaši malčki iščejo polhu dom?

Najsi bodo vaši najmlajši ljubitelji živali, radovedni raziskovalci ali športni navdušenci – z darilnim paketom SelectBox boste lahko skupaj našli nešteto možnosti za dogodivščine!

Zakaj ne bi dodobra izkoristili še zadnje tople dneve? Preverite, kako navdušiti vaše najmlajše in kam vse vas lahko popeljejo naslednja doživetja!

Otroški park Bumbar, Maribor

Kako navdušiti najmlajše? Z nečim, kar obljublja veliko atraktivnosti, barv in po možnosti veliko ter zabavno maskoto! Se sprašujete, kje lahko najdete pravcato zabavo za svoje malčke? Zagotovo v Otroškem parku Bumbar, največjem pokritem otroškem parku, kjer boste zabave deležni prav vsi!

Otroci si bodo lahko dali duška na raznoraznih toboganih in igralih, manjkala ne bo niti plišasta maskota Bumbar, ki bo poskrbela za edinstveno zabavo in veseli smeh. Skupaj z animatorji vam lahko v parku pripravijo tudi nepozaben otroški rojstni dan! Ples, petje, skakanje in milijon igric, ki se jih domislijo animatorji, bodo popestrili še tako deževen dan in zarisali veselje na otroška lica.

Želite tudi vi prebuditi otroka v sebi? Preizkusite se v družinskih dvobojih ali na igralnih avtomatih. Če vam je bolj pri srcu umirjeno preživljanje časa, si lahko v Bum baru privoščite osvežilno pijačo ter od daleč opazujete, kako vaš najmlajši uživa v igri.

Ker v darilnih paketih SelectBox vedno poskrbimo, da je doživetje popolno, se ob vsem skakanju ni potrebno bati, da vas premaga lahkota, saj vam bodo v Bumbarju pripravili odlično pico, zraven pa ne bo manjkala niti osvežilna pijača. Kaj vse se še skriva v njihovi ponudbi, si lahko pogledate TUKAJ >>.

Alpacas Hill, Koroška

Kdo preprosto ne obožuje živali, sploh če so to puhaste in nadvse simpatične alpake? Če vaš otrok najbolj uživa med igranjem s štirinožnimi prijatelji, si skupaj privoščite družinski piknik ob druženju z udomačeno vrsto južnoameriške kamele na Alpaca Hill.

Ali veste kako alpake izgledajo? Pravzaprav so najbolj podobne majhni lami, cenijo jih predvsem zaradi njihove dragocene volne. Medtem, ko udomačene alpake živijo pod skrbim varstvom kmetije Novak na Koroškem, pa se avtentične alpake gibljejo v andskem visokogorju, ki sega do kar 5000 metrov nadmorske višine.

V darilnih paketih SelectBox boste našli odlično ponudbo, v kateri boste spoznali vsa podobna zanimiva dejstva o alpakah, z njimi se boste lahko sprehodili po čudoviti koroški pokrajini in se na koncu okrepčali z domačimi dobrotami.

Privoščite svojim najmlajšim poučen in zabaven izlet med travniki neokrnjene koroške pokrajine, kjer boste lahko do popolnosti izkoristili čas za svoje najdražje in spoznali eno najbolj priljubljenih živali, ljubke in razigrane alpake. Vse o ponudbi najdete TUKAJ >>.

Podzemlje Pece, Mežica

Si želite za razvedrilo poskusiti nekaj čisto novega in edinstvenega? Imate dovolj poguma, da bi se upali spustiti po poteh, ki se vijejo kar 700 metrov pod zemljo?

Če se v vas vsaj malo budi pustolovski duh, je čas, da se podate v rudniške rove! V muzeju in rudniku Podzemlje Pece boste doživeli edinstveno kolesarsko izkušnjo med rovi in kristali podzemlja. Poleg tega se boste lahko podali na potep po podzemnem jezeru s kajaki, ki se bohoti kar 700 metrov pod zemeljskim površjem, manjkala ne bo niti vožnja s pravim rudarskim vlakom, ki vas bo popeljal mimo prostorov in zbirk, ki bodo pustili vtis pravega »knapovskega šihta«. V posebej pripravljenem muzeju so na razstavi še izjemne zbirke mineralov, rudnin, jamomerske pisarne in reliefi, kjer boste ob ogledu izvedeli še marsikatero zanimivost o življenju rudarjev.

Ste pripravljeni na čisto pravo, nepozabno pustolovščino? Bodite del 350-letne zgodovine rudnika, v katerem so izkopali več tisoč kilometrov rovov in kar 19 milijonov ton rude ter preživite nepozabno popoldne, ki ga najdete v darilnih paketih SelectBox!

Vse o ponudbi najdete TUKAJ >>.

Dogodivščina Škrateljc, Polhov Gradec

Domišljija in pravljični junaki so že od nekdaj spremljevalci malih nadobudnežev. Da pa ne bi ostajali le v knjigah in slikanicah, lahko zdaj vaši najmlajši pravljico doživijo v živo!

V družinski dogodivščini Škateljc, katere pot se vije po poteh Polhovega Gradca, se bodo otroci srečali s pomembno nalogo: polhu bodo pomagali najti njegov dom! Svojo pot bodo začeli v hišici v starem parku, ki obdaja Polhograjsko graščino, od tod pa se bodo napotili po krajši nezahtevni poti ob vznožju Polhograjske gore, na kateri jih bodo čakala posebna postajališča z nalogami. Otroci bodo prejeli posebno Polhovo knjižico z zemljevidom poti in zabavnimi nalogami, s katerimi spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost. Z zabavnimi nalepkami in žigi bodo lahko označevali delčke poti, ta jih bo vodila mimo didaktičnega čebelnjaka, opazovalnice, velike jazbine, vseskozi jih bodo spremljale velike lesene živali, ki se otrokom zdijo še posebej zanimive. Poleg raznih aktivnosti, si lahko skupaj ogledate gledališko predstavo Polh in Gradec ter prisluhnete glasbeni pravljici o polhovem rogoviležu. V pravljičnem vzdušju lahko otrokom na željo pripravijo tudi poseben rojstni dan!

Med pestro izbiro otroških aktivnosti lahko svojo pravljico doživite tudi v Bevkah na Ljubljanskem barju, kjer bo otrokova misija iskanje čarobnega izreka, s katerim bodo pregnali urok močvirskih škratov, v pomoč jim bo mala škratica Lilija. Med potjo se bodo srečali z velikimi živali močvirja, manjkala ne bo niti želva sklednica, ki je osrednji lik slikanice Mali plac.

Vse o ponudbi boste našli TUKAJ >>, pravljična dogodivščina je del ponudbe darilnih paketov SelectBox, ki so odlično darilo za vsakogar, ki si želi vnesti v svoj vsakdan vsaj malo pravljice.

Splavarjenje na reki Dravi, Muta

Še zadnji topli dnevi so kot nalašč za aktivnosti na vodi. Če želimo edinstveno izkušnjo preplesti s tradicijo, je splavarjenje na reki Dravi prava izbira. Tamkajšnji flosarji vam bodo namreč pričarali zares edinstvena doživetja.

Zabavate se lahko ob tradicionalnem splavarskem krstu, kjer vas bodo ob spremljavi muzikanta pogostili s kruhom, flosarskim golažem in domačim žganjem ter vas popeljali po najlepšem delu reke Drave. Če želite izjemno doživetje združiti s kulinariko in pridihom romantike, si lahko izberete kulinarično doživetje, kjer vas bodo ob flosarskih zgodbah in soju bakel popeljali po dravski dolini in ob enem pogostili s tradicionalnimi jedmi Koroške z modernim pridihom. Ne razočarajo niti, če želite organizirati prijetno druženje s sodelavci oz. team buidling – v tem primeru bodo poskrbeli tako za strokovne, izobraževalne kot tudi športno rekreacijske vsebine. Seveda na svoj račun pridejo tudi najmlajši. Zanje imajo pripravljen namreč prav poseben program, Splavarska rajža za otroke, ki temelji na športno zabavnih aktivnostih. Otroci bodo z njim okrepili svoje spretnosti, se preizkusili v iznajdljivosti ter pridobili nova znanja.

Privoščite svojim najbližjim darilni paket SelectBox in z njim čudovito izkušnjo slovenske tradicije ter neokrnjene narave, v kateri bodo uživali tako odrasli, kot tudi vsi najmlajši. Vse o ponudbi najdete TUKAJ >>.

                                             Avtor: Sandra Požes za SelectBox

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!