Zbrali smo nekaj pravil glede seksa v nedeljo, hranjenja računov in drugih. So tudi v vaši družini? Delite jih z nami.

V uredništvu Maribor24.si smo na forumu Med.Over.Net zasledili zanimivo tematiko, in sicer bizarna in smešna družinska pravila. Tema je bila odprta pred nekaj dnevi, v njej pa so številni zapisali pravila, ki veljajo v njihovih družinah. Zbrali smo nekaj najbolj zanimivih.

Račune hranijo tudi dve leti, v hiši je prepovedano jesti stvari s kokosom

Ronja je zapisala: “Da se nasmejemo in mogoče dobimo kakšno novo idejo. Vsaka družina, par ali posameznik imajo kakšna smešna pravila, ki se jih držijo, čeprav so mogoče že pozabili, zakaj naj bi bilo to dobro.” V njihovi družini je prepovedano jesti stvari, posute s kokosom, da ni po vsej hiši kokos.

V hladilniku ni nikoli alkoholne pijače, za to imajo drugi hladilnik, ki je v kleti. “Hranimo vse račune iz trgovin, tudi če so samo od kruha in to dve leti. V soboto dopoldne si vsi izklopijo mobitele in jih polnijo izklopljene,” je navedla na omenjenem forumu.

Ena izmed komentatork je zapisala, da imajo pri njih navado, da tisti, ki zadnji poje, zlaga posodo v pomivalni stroj. Poleg tega, imajo eno uro vsak vikend navado, da se, kot zapiše, zapodijo oboroženi z cunjami in metlami, ves ta čas, pa poslušajo glasno glasbo.

Brez seksa v nedeljo, otroci še niso videli spalnice

Nekdo, ki se skriva pod vzdevkom Vagabund, pa je zapisal: “Midva z ženo recimo imava enega, in sicer da  v nedeljo zvečer nikdar ne seksava, in to zato, ker je ponedeljek vedno stresni dan.” Poleg tega v njihovi hiši veljala pravilo, da otroci ne smejo stopiti v njuno spalnico: “Ne vem, če je sin pa bo star šest let že sploh videl najino spalnico. Mislim, da ne. Otroci sami ne smejo stopiti iz dnevne sobe na balkon.”

Posebna oblačila za po hiši, vsak ima dvoje copat

Zasledili smo še eno zanimivo pravilo. Družina se, ko pride domov, vedno preobleče: “No, to verjetno delate v 90% družin. Ampak, če grem iz hiše recimo na vrt ali sprehod, se spet preoblečem v oblačila za ven. In ko pridem nazaj v hišo, spet v tista za “po hiši”. Večini je tudi čudno, da ima vsak od nas dvoje copat. Ene za “čez dan” in druge za “po tuširanju”.”

Po kuhanju se pobrišejo vse ploščice

Ena izmed komentatork je delila pravila njenega fanta. Med drugim je lahko v stanovanju odprto le eno okno. Po pripravi hrane, je potrebno pobrisati vse ploščice, tudi tiste na zidu za delovno površino. “Soka iz tetrapaka se ne kupuje, juice je lahko izključno sveže iztisnjen. Mlečni izdelki ne smejo ostati zunaj hladilnika niti za minuti. Nikoli z obliznjeno žlico nazaj v kozarec marmelade.”

Če želite prebrati vse odgovore, jih najdete na forumu Med.Over.Net TUKAJ.