Mariborčanka, ki spodbuja k zdravemu in aktivnejšemu načinu življenja, svojo pot nadaljuje v Londonu. Pravi, da ji načrtov na zmanjka.

26-letno Vido Peterlič, ki prihaja iz Maribora, je bilo moč spoznati tudi v pogovoru za osrednji mariborski spletni medij Maribor24.si. Dekle je prepoznavno tudi po tem, da obožuje borilne veščine, s katerimi se ukvarja že od majhnih nog. V zadnjem času je “poprijela” tudi za pisalo.

Nagradna igra tudi na Maribor24.si

Mariborčanka, ki jo je poslovna pot zanesla v London, kjer je postala osebna trenerka, se lahko poslej podpiše pod osebni vadbeni priročnik VJEŽBAJ P**** TI M*******, ki ga tudi prodaja. Na voljo je na spletni strani www.vjezbaj.online,

Zelo aktivna na več področjih

Kljub nadvse natrpanem urniku 26-letnica, ki je pred dvema letoma sodelovala tudi na izboru za Miss borilnih veščin, priznava, da še naprej ostaja zelo aktivna, zato ji tudi načrtov na zmanjka. Poleg priročnika namreč piše še video bloge, pripravlja vadbe zunaj, dobrodelni tek, tečaje samoobrambe za ženske in še kaj.

Vida Peterlič in Maribor24.si vam podarjata štiri osebne vadbene priročnike, skupaj s pametno uro za zdravo in aktivno življenje. Zato se hitro oglasite v komentarjih. Štiri srečne nagrajence bomo razglasili v sredo, 19. junija.